Mide bulantısıyla hastaneye gitti şok yaşadı!

Mide bulantısıyla hastaneye gitti şok yaşadı!
Konya'da yaşanan olayda emekli 59 yaşındaki Ahmet Ali Killikli'nin mide bulantısı, kusma ve unutkanlık şikayetleriyle hastaneye gitti.

Emekli Killikli'nin beyninde 10 santimetre büyüklüğünde tümör olduğu ortaya çıktı. Killikli'nin beynindeki tümör ameliyatla alındı.



Ahmet Ali Killikli 5 gün önce mide bulantısı, kusma ve unutkanlık gibi şikayetlerle Özel Farabi Hastanesi'ne başvurdu. Killikli'nin yapılan tetkiklerinde beyninde 10 santimetre büyüklüğünde tümör olduğu ortaya çıktı.

Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Erdal Kalkan tarafından yapılan ameliyatla Killikli'nin beynindeki tümör alındı. Killikli'nin yaklaşık 3 ay önce de beynindeki aynı boyutlardaki tümörü ameliyatla aldırdığını ancak tekrar tümör oluştuğu belirtildi. Prof. Dr. Erdal Kalkan hastanın durumu ve operasyonla ilgili şunları söyledi:

"Nüksetmiş"

"Hastamızın daha önce aldırdığı tümörün iyi huylu bir tümör olduğunu öğrendik. Ancak hastanın beynindeki tümör yine nüksetmiş ve bize başvurdu. Biz de kontrollerimizde, oluşan bu devasa tümörün, beynin önemli noktalarına baskı uyguladığını gördük. Bu baskı da hastanın genel durumunu bozmaktaydı. Biz de Ali beye yeniden ameliyat olması gerektiğini söyledik. Ameliyatla boyu ve çapı 10 santimetre olan bu tümörü çıkardık. Şu an hastamızın hiçbir nörolojik sıkıntısı kalmadı." İkinci kez ameliyat olan Ahmet Ali Killikli de, "Daha önce ameliyat olduğum için yeniden tümör oluşacağını sanmıyordum. Mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye geldim. Doktorlarım sayesinde başarılı bir ameliyat oldum" dedi.