Milan'ın yıldızına teklif

Milan'ın yıldızına teklif

Bugüne kadar Serhat Akçay, Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler ile sözleşme imzalayıp Gökhan Karadeniz ve Anıl Taşdemir ile ise prensipte anlaşmaya varan Trabzonspor, yabancı transferlerine de yöneldi. Bordo mavili takımın Liverpool ile bonservis pazarlığını sürdürdüğü Kolo Toure dışında en az 3 yabancı oyuncuyu daha transfer etmeyi planladığı bildirildi.

EMANUELSON İMZA PARASI İSTEDİ

Bordo mavili takımın son olarak Milan ile sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki Hollandalı sol kanat oyuncusu Urby Emanuelson'a teklif getirdiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Milan'da 33 maça çıkan Emanuelson'un bonservisinin elinde olduğu için imza parası talep ettiği ve takımdaki diğer yıldız oyuncularla eşit seviyede ücret istediği belirtildi. Yönetimin Hollandalı futbolcunun istediği ücretlerde indirime gitmesi durumunda bu transferi sonlandıracağı ifade edildi.

OLCAN İÇİN SPARTAK MOSKOVA'DA DEVREDE

Süper Lig'den Beşiktaş ve Galatasaray'ın kadroya katmak için yarıştığı, Trabzonspor'un ise bırakmak istemediği Olcan Adın'a yurt dışından da teklifler geldi. Teknik direktör olarak Murat Yakın'la anlaşan Rus ekibi Spartak Moskova'nın, Olcan Adın'ı transfer etmek isbtediği ortaya çıktı. Spartak Moskova'nın bordo mavili kulübe teklifte bulunduğu, ancak Trabzonspor'un bu teklifi, "Olcan'ı bırakmak istemiyoruz" diyerek reddettiği iddia edildi. Yönetimin Olcan Adın ile yapılacak olan son görüşmenin ardından anlaşılamaması durumunda gelen tüm teklifleri değerlendirmeye alacağı ifade edildi.