Milletvekili Akar Başkan Üzülmez’i Ziyaret Etti

Milletvekili Akar Başkan Üzülmez’i Ziyaret Etti

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ziyaret etti.
30 Mart Yerel seçimlerinin ardından Kartepe Belediye Başkanı seçilen Başkan Hüseyin Üzülmez’e çocukluk arkadaşı olan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Üzülmez’e başarı dileklerinde bulunan, milletvekili Akar’a ziyareti sırasında, CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ile belediye meclis üyesi Temel Ofluoğlu da eşlik etti.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Başkan Üzülmez, çocukluk arkadaşı olan milletvekili Akar’ı görmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Başkanlık görevinde arkadaşını görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden milletvekili Akar, “Hayırlı olsun. Siyaseten farklı görüşlere mensup olsak da arkadaşlarımı böylesi önemli mevkilerde görmek şahsen beni çok mutlu etmektedir. Kartepe’de yaşayan biri olarak, Kocaeli milletvekili olmam hasebiyle de ilçenin sorunlarının çözümünde işbirliği yapmaktan duyarım” dedi.
Milletvekili Akar gibi Kartepe’de doğup büyüyen Başkan Üzülmez de tecrübelerini ilçeye hizmet olarak kazandırmak için çalıştığını ifade etti. Başkan Üzülmez, “Öncelikle nazik ziyareti ile vekilim bizleri onurlandırmıştır. Bizler hizmet aşkı ile yola çıktığımız ilk günden beri Kartepe için hazırladığımız projelerimizi şeffaf bir yönetim anlayışı ile herkesle beraber gerçekleştirme hedefinde olduğumuzu yineliyoruz. Bunu meclis toplantılarında CHP Grubu meclis üyelerimizden gelen sözlü ve yazılı önerileri değerlendirerek gösteriyoruz. Biz de Kartepe’nin geleceğine ışık tutacak her konuda, yapılacak çalışma ve hizmetlere muhalefet grubunun desteğini de bekleriz” diye konuştu.