Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazar

14°/

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

13°/

Perşembe

10°/

Cuma

12°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Malatya

MİLLETVEKİLİ CEMAL AKIN’DAN MÜSİAD’A ZİYARET

AK Parti Malatya Milletvekili Hüseyin Cemal Akın, Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek yeniden göreve seçilen Mehmet Balin’e başarılar diledi.MÜSİAD Malatya Şubesi olarak geçtiğimiz Ocak ayında...

Yayınlanma:

AK Parti Malatya Milletvekili Hüseyin Cemal Akın, Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek yeniden göreve seçilen Mehmet Balin’e başarılar diledi.
MÜSİAD Malatya Şubesi olarak geçtiğimiz Ocak ayında genel kurullarını yaptıklarını belirten Şube Başkanı Mehmet Balin, iki yıl daha yönetim kurulunda olacaklarını söyledi. Malatya ekonomisiyle alakalı bazı düşüncelerinin bulunduğunu belirten Balin, “Bunları gerçekleştirmek adına yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber ciddi çalışmalar içerisinde olacağız” dedi.
MÜSİAD olarak 2023 vizyonunda Malatya’ya da ihracat hedefini koyduklarını belirten Balin, 3 milyar dolarlık ihracat hedeflerine ulaşabilmek adına çalışmalar yapacaklarını söyledi. Balin, “Malatya sanayisinde, organizesinde Malatya’daki ihracatın arttırılabilmesi için neler yapabiliriz, kayısıya alternatif ürünleri nasıl geliştirebiliriz, kayısıyı organize sanayi bölgelerinde, sanayi endüstrisinde kullanmak için neler yapabiliriz bunlarla alakalı hem raporlar hazırlayacağız hem çalışmalar yapacağız” dedi.
Sosyal olaylara müdahale edebilmek için ekonomik gücün gerekli olduğunun altını çizen Milletvekili Cemal Akın ise, “Bu gün eğer AK Parti iktidarının böyle bir başarısı varsa bunun temelinde Ak Parti’nin bu mücadeleye katkı veren öncelikle gönlü zengin olan ve bu dava için her türlü rahatını terk etmiş olan, koşuşturan arkadaşlarımızla yine bu davaya ekonomik katkı veren arkadaşlarımızın fedakarlıklarıyla biz bu ivmeyi yakaladık” dedi.
Akın, “Ben inanıyorum ki ekonomik gücümüzde arttıkça siyasette daha çok müdahil olacağız yani bu gün Türkiye sermayesinin öyle zannediyorum ki yine çok büyük bir kısmına hükmetmiyoruz” dedi. Türkiye’nin siyasetine tamamen hükmettiklerini dile getiren Akın, “Osmanlı sonrası bir devletiz, biz aslında kabul etsek de etmesek de biz imparatorluğuz” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler