Milletvekili Mazıcıoğlu Ve Erdoğan’dan Ziyaret

Milletvekili Mazıcıoğlu Ve Erdoğan’dan Ziyaret

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu ve Mehmet Erdoğan, Edessa Doğal Yaşam Ürünleri Sahibi Mehmet Çevik’i ziyaret ederek başlattığı 10. yıl kampanyasına destek verdi.
Gaziantep Turistik Çarşı’da esnaflık yapan Mehmet Çevik, 10. yılına özel bir kampanya başlattı. Başlattığı kampanya ile dikkatleri üzerine çeken Çevik, kampanyayı birçok esnafa örnek olması amacıyla başlattığını belirtti. Kampanyayla Esnaf Çevik, dükkanındaki bir çok ürünü yüzde 50 indirimle sattığını, ürün alan her müşterisine hediye paketleri veriyor. Çevik, kampanyayla vatandaşın yanı sıra milletvekillerinin de dikkatini çektiğini kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ve Mehmet Erdoğan Esnaf Çevik’in dükkanını ziyaret ederek başlattığı kampanyadan dolayı tebrik etti. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mazıcıoğlu ve Erdoğan, Esnaf Çevik’le sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Turistik çarşıda 10. yılını doldurduğu için kampanya başlattığını belirten Edessa Doğal Yaşam Ürünleri Sahibi Mehmet Çevik, “Biz Gaziantep pasajlarında büyüdük hem çocukluğumuz hem de gençliğimiz pasajlarımızda geçmektedir ve turistik çarşımızda da 10.yılımızı doldurmamız dolayısı ile Türkiye genelinde sektörümüzde ve esnaflarımızda kimsenin yapmadığı bir kampanya yada adına ister yenilik deyin ister farklılık ne derseniz biz ilk kez böyle bir proje geliştirip uygulamak istedik ve bu kampanyamızda bizleri yalnız bırakmayan Milletvekillerimiz Halil Mazıcıoğlu ve Mehmet Erdoğan’a da tekrar çok teşekkür ediyorum. Biz 1978 yılından beri Gaziantep pasajlarında esnaflığa devam etmeye çalışıyoruz” dedi.
Ziyarette AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu ve Mehmet Erdoğan, Esnaf Çevik’le hatıra fotoğrafı çektirdi. Kampanyanın 15 Eylül ve 15 Ekim tarihleri arasında devam edeceği öğrenildi.