Milletvekili Şahin, Yeşilyurt Ziraat Odasını Ziyaret Etti

Milletvekili Şahin, Yeşilyurt Ziraat Odasını Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Türkiye’de taşların yerine oturmaya başladığını söyledi.
Yeşilyurt İlçe Ziraat Odasını ziyaret eden Şahin, siyasetin yapıcı tarafından olduklarını ifade ederek, "Biz muhalefetin dilini hiçbir zaman konuşamayız. Konuşma lüksümüz de yok. Biz muhalefette olsak bile o tarz konuşamayız. Biz her zaman yapıcı bir pozisyonda olmak zorundayız. Bugüne kadar bu ülkede birçok sıkıntıları yaşayan insanlarımız, artık AK Parti ile birlikte rahat nefes almaya başladı" dedi.
Şahin, Türkiye’de taşların yerli yerine oturmaya başladığını kaydederek, "Artık milli iradenin vermiş olduğu karara saygı duyan demokratik sosyal bir hukuk devletinin gerekleri neyse onu yerine getirmeye gayret gösterdik. Ve bu dönemi en iyi şekilde yaşadık. Başbakanımız bu ülkede yapmış olduğu devrim niteliğindeki reformlarla, karşımıza çıkan bütün eksikleri bir bir yasal zemine oturtarak, milletimizin sahadaki bizlere yansıtmış oldukları eksikleri TBMM çatısı altında engelleri ortadan kaldırmanın gayreti içerisinde olduk. Başbakanımız, Cumhurbaşkanlığı makamına gittiğinde yine demokratik kurallar içerisinde 7 yıldır Cumhurbaşkanlığı yapan Abdullah Gül’den ender görülecek bir olgunlukta görev devir teslimi yapıldı" ifadelerini kullandı.
Son çıkan torba yasayı da değerlendiren Şahin, "Son olarak torba yasayı çıkardık. Torba yasaya baktığımız zaman, aşağı yukarı 61 madde ile başladık. Sahada bütün milletvekillerimizin, sizlerden almış olduğumuz uygulamadaki sıkıntıları da o torbaya dahil ederek, 20 milyon insanımızı ilgilendiren yasal zemini oluşturduk" diye konuştu.