MİLLETVEKİLİ TUNÇ MUHTARLARLA BULUŞTU

MİLLETVEKİLİ TUNÇ MUHTARLARLA BULUŞTU

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız ve Hasankadı beldesi ve çevre köylerinin muhtarları ile kahvaltılı toplantı yaptı.
Milletvekili Tunç, muhtarların halka en yakın hizmet birimleri olduğunu belirterek, “Bu nedenle, bu güne kadar muhtarlarımızla hep istişareli olmaya çalıştık, muhtarlarımızın köyleri ve mahalleleri ile ilgili aktardıkları sorunların çözülmesini sağladık, bundan sonra da muhtarlarımızla birlikte sürekli diyalog halinde olmaya devam edeceğiz, sizlere bir telefon kadar yakınız” dedi.
Milletvekili Tunç, Bartın’da AK Parti hükümetleri döneminde 2 milyar TL tutarında kamu yatırımını hayata geçirdiklerini belirterek, 1,8 milyar tutarındaki projelerin de yapımının devam ettiğini söyledi. Tunç, “Barajlar, tüneller, üniversite kampüs inşaatları, kamu hizmet binaları, yeni yeni okullar, hastaneler, sağlık merkezler, sanayi yatırımları, kültür turizm yatırımları, alt yapı üst yapı yatırımları, Köydes, Beldes, Sukap projeleri, toplu konutlar, tarım teşvikleri ile Bartın’ı her alanda geliştiriyoruz" dedi.
Kozcağız beldesinde büyük yatırımlara imza attıklarını belirten Milletvekili Tunç, Kozcağız ve Kışla Barajlarının bölge için 100 trilyonu aşan önemli yatırımlar olduğunu belirterek, "Kozcağız’a Aile Sağlığı Merkezi yaptık. Şimdi ek bina ile kapasitesini artıracağız. Ahmetler İlkokulu, Yuva Anaokulu, İmam Hatip Ortaokulu’nu inşa ederek, Kozcağız beldemize modern eğitim yuvaları kazandırdık. Kozcağız-Perşembe yolunu tamamladık. Şimdi de şehir bağlantısını yapıyoruz. Kozcağız-Kumluca yolu çalışmalarını başlattık. Kozcağız Çayı taşkın koruma çalışmalarını yaptık. Kozcağız sentetik yüzeyle aydınlatmalı futbol sahasını hizmete açtık. Kozcağız Şehirlerarası Otobüs Terminali ve sosyal tesislerini inşa ettik. Kozcağız Belediyemize alt yapı çalışmaları için destek oluyoruz. Kanalizasyon ve Arıtma projelerini başlattık. Elektrik hatlarını yer altına aldık. Önümüzdeki süreçte, Kozcağız beldemizi daha yaşanılabilir hale getirmek için çalışmalarımız sürecek" dedi.