Milletvekili Yurttaş Sgk İlçe Müdürünü Ziyaret Etti

Milletvekili Yurttaş  Sgk İlçe Müdürünü Ziyaret Etti

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kula SGK İlçe Müdürü İbrahim Kadir Koçak’ı ziyaret etti.
AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ziyarette sosyal güvenlik çalışmalarının önemli olduğunu belirterek, son yıllarda yapılan düzenlemelerle SGK’nın çalışma alanının daha da arttığını söyledi. Hassas bir görev üstlenen SGK’nın başarılı çalışmalar yürüttüğünü vurgulayan Yurttaş, SGK’nın yeni düzenlemeler sonrasında çalışma sistemini başarı ile uyguladığını ve sosyal güvenlik alanında yapılan dönüşümün Türkiye’deki dönüşüm çalışmalarının sembolü olduğunu belirtti.
Kula SGK İlçe Müdürü İbrahim Kadir Koçak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Doğumdan ölüme kadar hatta ölümden sonra hayatta kalanların hayatlarını devam ettirecekleri süreçte bile SGK insanlarımızın yanında, dolayısıyla çok ağır bir sorumluluğumuz var. Kula’lı vatandaşlarımıza işlemlerini en kolay ve en kısa sürede yapmalarını sağlamaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.”
Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, belediye meclis üyeleri, AK Parti Kula ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
Yurttaş daha sonra SGK ilçe müdürlüğüne giderek işlemlerini yaptıran vatandaşlar ile sohbet etti.