Milletvekili'nin doktoruyum dedi herkesi dolandırdı

Milletvekili'nin doktoruyum dedi herkesi dolandırdı
İzmir'de kendini MHP İzmir Milletvekili Oktay Vuralın yakın arkadaşı ve Konya'da özel bir hastanede çalışan uzman cerrah olarak tanıtan adam  325 bin liralık vurgun yaptı.

Dükkanını kiraladığı müteahhit Mustafa Uzunal ile arkadaşlık kuran sahte doktor Hamit Aras inandırıcılığını artırmak için doktor üniformalı sahte fotoğraflar dahi bastırarak güven kazandı.

BALDIZINI BİLE ÇARPTI

İlk olarak Uzunal’dan 133 bin TL borç aldı. Nişanlısı Duygu Büyükçoban’ın hemşire olan kardeşi Pınar Büyükçoban’dan da 150 bin lira aldı. Son olarak Uzunal’ın arsa sahibi Hüseyin Kavaş’tan da 42 bin lira borç alarak nişanlısı Duygu Büyükçoban ile birlikte ortadan kayboldu. Dolandırıldığını anlayan Mustafa Uzunal, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

HER ŞEYİ SAHTE ÇIKTI

Hamit Aras isminin sahte olduğu belirlendi. Bu ismin dışında Ali Güzel ve Erhan Uçar takma adlarını da kullandığı öğrenildi. Eski fotoğraflarında yüzünün farklı olduğu tespit edildi. Estetik yaptırarak başka insanları da dolandırdığı öne sürüldü. Çalıştığını söylediği hastanede o isimde bir doktor olmadığı ortaya çıktı.

Kardeşinin nişanlısı olduğu için eniştesine güvendiğini söyleyen hemşire Pınar Büyükçoban “Benim adıma 150 bin liralık kredi çektirdikten sonra ablamla birlikte ortadan kayboldu. Ona kardeşim yüzünden güvendim. Halen şoktayım” dedi.