Milletvekilleri Gölbaşı Teşkilatını Ziyaret Etti

Milletvekilleri Gölbaşı Teşkilatını Ziyaret Etti

AK Parti Gölbaşı ilçe teşkilatını ziyaret eden Adıyaman Milletvekilleri, partililerle sohbet ettiler.
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve Milletvekilleri Salih Fırat, Mehmet Erdoğan ve İl Başkanı Seyfettin Bilen Gölbaşı ilçe teşkilatını ziyaret ettiler.
Milletvekillerini Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AK Parti ilçe Başkanı Nizami Yancar, il genel meclis üyeleri, AK Parti Adıyaman Milletvekili aday adayı Osman Özet, yönetim kurulu üyeleri ve parti teşkilatı karşıladı.
AK Parti Gölbaşı ilçe teşkilatını ziyaret eden AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ile Milletvekilleri Salih Fırat ve Mehmet Erdoğan ile il Başkanı Seyfettin Bilen birer konuyaparaktı. 2015 genel seçimlerine şimdiden hazır olmalarını isteyen milletvekilleri Türkiye’nin 80 yıldır çözülemeyen pek çok sorununu AK Parti iktidarı döneminde her türlü engellemelere ve olumsuzluklara rağmen bir bir çözüldüğünü aktardılar.
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, 2023 hedefine ulaşılması için 2015 seçimlerine kadar çok daha fazla çalışılması gerektiğini belirterek, “Siyasi ve ekonomik istikrarı sürdürecek yapının korunduğu takdirde 2023 hedefine ulaşılmasının çok daha kolay olacak. 2015 seçimlerinin eski Türkiye’nin noktası yeni Türkiye’nin başlangıcı olacak. Paralel yapı ile mücadeleye devam etmek için 2015 seçimleri çok önemlidir” dedi.