Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Milli Eğitim Müdürü Özen’den Veli Ve Öğrencilere “teog” Mesajı

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, yarın ve ertesi gün yapılacak olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı öncesi sınava girecek öğrencilere ve ailelerine mesaj verdi.İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda...

Yayınlanma:
Milli Eğitim Müdürü Özen’den Veli Ve Öğrencilere “teog” Mesajı

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, yarın ve ertesi gün yapılacak olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı öncesi sınava girecek öğrencilere ve ailelerine mesaj verdi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen programda konuşan Özen, sınav öncesi sınava girecek öğrenci ve ailelerine uyarılarda bulundu. İki gün sürecek olan sınavlarda ailelerin çocukları üzerinde baskı ve stres oluşturacak davranışlarda bulunmaması gerektiğini ifade eden Özen; “Daha önceki yıllarda benzer stresli sınav ortamları olmayacak. Önceki gibi velilerimizin sabahları çocuklarını alıp bir törenle okula götürmelerine, okulun bahçesinde sınavdan çıkışlarını beklemelerine gerek yok. Her gün sabah nasıl okula uğurluyorlarsa yarın ve yarından sonra da aynı uygulamayı yapmalarını bekliyoruz. Farklı uygulamalarla değişik stres ortamı içerisine sokulmamasını istiyoruz. Bu okulun eğitim öğretim yılları içerisinde uygulanan sınavlardan olmayan, sadece soruları merkezden gönderilen ve uygulama öğretmenleri kendi öğretmenleri olmayan bir sınav” şeklinde konuştu.
Özen, ayrıca kentte 103 okulda, 10 bin 468 öğrencinin gireceği sınavda bin 628 öğretmenin görev alacağını sözlerine ekleyerek, bu okullarda iki gün boyunca eğitime ara verildiğini kaydetti.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler