Milli Eğitim Personeli İntihar Etti

Milli Eğitim Personeli İntihar Etti

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Atama Şubesi’nde VHKİ memuru olan ve Tec-Sen Adıyaman Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Y., kablo ile kendisini asarak hayatına son verdi.
Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk babası olan ve Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Atama Şubesi’nde VHKİ memuru olan, Tec-Sen Adıyaman Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Y. (42), Yeşilyurt Mahallesi 21108 Sokak içerisinde bulunan ikametinde anten kablosu ile kendisini tavana astı. Olayı fark eden yakınları durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan inceleme ve araştırmalar neticesinde cenaze, otopsisi yapılmak üzere ambulansla Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Öte yandan Abdurrahman Y.’nin ölüm haberini alan Adıyaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Çoban ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nde çalışan görevliler olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldılar.
"BABA BENİ BIRAKIP NEREYE GİDİYORSUN?"
Babalarını tavanda asılı olarak gören Abdurrahman Y.’nin yaşı ufak 3 çocuğunun konuşmaları ise yürek sızlattı. Babasını tavanda asılı olarak gören Abdurrahman Y.’nin 9 yaşlarındaki oğlunun “Baba beni babasız bırakma. Baba beni bırakıp gitme. Ben de senin gibi intihar edeceğim baba” diye haykırarak konuşması olay yerinde bulunanların yüreklerini sızlatırken, çocuklar vatandaşlar ve polisler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.