Milli Güreşçiler Üçlü Kampa Girdi

Milli Güreşçiler Üçlü Kampa Girdi

Avrupa Şampiyonası’nda takım klasmanında ikinci olma başarısı gösteren A Milli Grekoromen Güreş Takımı, Dünya Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Azerbaycan ve Beyaz Rusya Güreş Takımları ile İstanbul’da üçlü kampa girdi.
8-14 Eylül tarihleri arasında Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenecek olan Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’a hazırlanan A Milli Grekoromen güreşçiler, takım halinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
İSTANBUL’DA ÜÇLÜ KAMP
İstanbul’un Sarıyer ilçesinde yer alan Mersinli Ahmet Kamp Eğitim Tesisleri’nde antrenmanlarını gerçekleştiren milli güreşçiler, dünya güreşinde söz sahibi ülkeler olan Azerbaycan ve Beyaz Rusya ile birlikte son hazırlıklarını gerçekleştiriyor.
GÜNDE ÇİFT ANTRENMAN
15 kişilik ekip ile Türkiye’ye gelen Beyaz Rusya Güreş Takımı ve 20 kişilik kafileyle İstanbul’a iştirak eden Azerbaycan Güreş Takımı, ay-yıldızlı güreşçilerle beraber günde çift idman yaparak form tutuyorlar.
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya’nın yoğun çalışmaları sonucunda güçlü ülkelerle üçlü kamp yapma fırsatı bulduklarını belirten A Milli Grekoromen Güreş Takımı Teknik Direktörü Hakkı Başar, dünya şampiyonası öncesinde verimli bir çalışma süreci geçirmek istediklerini belirterek, Özbekistan’dan bol sayıda madalya ile Türkiye’ye dönmeyi arzu ettiklerini söyledi.