Milliler'in tek hedefi 3 puan

Milliler'in tek hedefi 3 puan
A Milli Takım’ın yarın Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı EURO 2016 grup eleme müsabakası öncesi, ay yıldızlı futbolcular Semih Kaya, Oğuzhan Özyakup ve Ozan Tufan basın toplantısı düzenledi. İlk olarak söz olan Galatasaray’ın milli yıldızı Semih Kaya, "Çek Cumhuriyeti maçının ne kadar zor geçeceğini herkes biliyor. Biz de ona göre çalışmalarımızı yaptık. İyi hazırlandık. İzlanda maçındaki kötü başlangıcımızı atlatmak istiyoruz. İyi bir ekiple oynayacağız. Çek Cumhuriyeti’ni iyi inceledik. Bizi kendi sahalarında karşılayacaklardır. Biz de buna göre planlar yaptık" dedi.

"6 PUAN ALIRSAK İDDİALI OLURUZ"

2 maçta 6 puan hedeflediklerini vurgulayan başarılı futbolcu, "Umarım güzel bir karşılaşma olur. Güzel şeyler seyrettiririz vatandaşlarımıza. Kazanarak devam edeceğimizi düşünüyorum. 1 hafta içinde 6 puan alırsak grubun iddialı ekiplerinden olacağız. Biz hazır olursak ve kazanırsak zor işlerin altından kalabileceğimizi herkes biliyor. İzlanda maçını kaybetsek de bunu telafi edebileceğimizi biliyorum. Takımımıza güveniyorum" diye konuştu.

OĞUZHAN ÖZYAKUP: "BİR OLURSAK, KAZANIRIZ"

Beşiktaş’ın milli futbolcusu Oğuzhan Özyakup, teknik direktör Fatih Terim’in genç oyunculara değer verdiğini dile getirerek, "Bu maçın önemini hepimiz biliyoruz. Çek Cumhuriyeti’nin Hollanda’yı yenmesi grupta dengeleri değiştirdi. Biz de kazanarak bu dengeleri bozmak istiyoruz. Genç bir ekibiz. Hocamızın genç oyunculara ne kadar değer verdiğini biliyoruz. Zor bir maç olacak ama kazanmak istiyoruz. Bir olursak, beraber olursak kazanamayacağımız maç yok. Taraftarlarımızın desteğini istiyoruz" şeklinde konuştu.

OZAN TUFAN: "ZOR BİR MAÇ OLACAK"

Bursaspor forması giyen milli futbolcu Ozan Tufan ise, "Zor bir maç olacak. Karşılaşmaya iyi hazırlandık. Çek Cumhuriyeti’nin Hollanda’yı yenmesi planlarımız arasında yoktu. Biz şimdi Çek Cumhuriyeti ve Letonya’dan 6 puan alarak milletimizi mutlu etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.