Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Kaplan: "yapılanlar Hazmedilecek Şeyler Değil"

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Kaplan: "yapılanlar Hazmedilecek Şeyler Değil"

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, Kobani eylemleri sırasında yapılanların hazmedilecek şeyler olmadığını söyledi.
Kaplan, Türkiye’de sokaklarda yapılan Kobani eylemleri hakkında açıklama yaptı. Türk milletini sağ duyuya davet eden Kaplan, "Yapılanları kınıyorum. Yapılanlar hazmedilecek şeyler değil. Bunu yapanlar bölücülerdir. Kobani halkına yardım edilmesini isteyen insanlar bu milletin araçlarını yakıyor. Devletin malına zarar veriyorlar. Hiçbir olayı tasvip etmiyoruz. Biz ülkemiz için her şeyi yaparız. Kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeye hazırız ama şu an devletimizin kolluk kuvvetleri müdahaleleri yapıyor" dedi.
Eylemleri yapanların provokatör olduğunu söyleyen Başkan Kaplan, "Bunları insanlık için yapmıyorlar. Bunların hepsi provokatördür. Eğer gerçekten insanlık için mücadele etmek istiyorlarsa gidip mücadelelerini Kobani de sürdürsünler" diye konuştu.
IŞİD’in savunacağı hiçbir şeyi olmadığını söyleyen Kaplan, "Işid terör örgütüdür. Savunmasız insanları öldüren herkese karşıyız. Müslümanlıkta böyle bir şey yoktur. Katliamın her türlüsüne karşıyız. IŞİD, vatanı olmayan hiçbir savunması olmayan bir örgüttür" ifadelerini kullandı.