Milyoner garson herkesi şaşırttı

Milyoner garson herkesi şaşırttı

ABD’nin Minnesota eyaletinde yaşayan Rhonda Meath, 11.7 milyon dolarlık büyük ikramiyeyi kazandıktan sonra yaptığı açıklamayla şaşkınlık yarattı. 51 yaşındaki kadın, küçük oğlunun ısrarı üzerine aldığı bilete büyük ikramiye çıkmasıyla bir anda hatırı sayılır bir servetin sahibi oldu.

Lotodan 11.7 milyon dolar kazanan kadın, hayatının büyük bir kısmını aynı şekilde devam ettireceğini ve garsonluk yaptığı işine geri döneceğini söyledi. Büyük ikramiyenin talihlisi kadın, hala otları biçmek, postaları toplamak ve torunu okul servisine yetiştirmek zorunda olduğunu da sözlerine ekledi.

Meath ve eşi, kazandıkları parayla ilk olarak bileti almalarını sağlayan küçük oğullarının okul masraflarını karşılamayı düşünüyor. Daha sonrasında ise, paranın bir kısmını yardım kurumlarına bağışlamayı ve yeni bir araba almayı planlıyorlar Artık dünyanın en zengin garsonu olan kadın gazetecilerle şakalaştı ve ikramiye ile ne yapacağını soran gazetecilere “işimi gerçekten seviyorum.Çok iyi arkadaşlarım ve mükemmel bir patronum var.Burası çalışmak için harika bir yer bu yüzden işimden ayrılmayı düşünmüyorum” dedi.