Minibüsçülerden Karaman’a Teşekkür Ziyareti

Minibüsçülerden Karaman’a Teşekkür Ziyareti

Kozcağız Belediyesi Birlik Minibüsçüleri Durak Başkanı Şafak Özbay ve yönetim kurulu üyeleri, yapılan bekleme durağı başta olmak üzere verilen hizmetler için Belediye Başkanı Mustafa Karaman’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Kozcağız’da eski terminalde, minibüs esnafının ve yolcuların yararlanacağı bekleme durağı yapılmıştı. Başkan Karaman ziyarette yaptığı konuşmada, "Yolcuların ve bilhassa yaşlılarımızın yağmurda karda rahat oturup dolmuş saatini beklemesi için belediye tarafından çevre illerde bile olmayan bir durak yaptırdık. Bekleme yapılan kalkış yerlerine sarı çizgiler çekilerek dolmuşların sırasına göre belirli bir noktadan hareket etmeleri sağlandı" dedi.
Yolcuların ve minibüsçülerin mağduriyetinin giderildiğini, bu anlamda çok önemli bir hizmet verildiğini belirten Özbay, “Başkan Mustafa Karaman’a ne kadar teşekkür etsem azdır. Bizler Kozcağız için hizmet veriyoruz ve hizmetlerimizin daha kaliteli düzeye getirilmesinde Başkanımız Karaman’ın emeği çok. Esnafımızın yüzünü gülüyor” diye konuştu.
Her zaman Kozcağız halkı başta olmak üzere, minibüsçülerimizin yanında olduklarını belirten Başkan Mustafa Karaman, esnafın sorunlarını çözen, Halkın taleplerini dikkate alarak, sıkıntılarını gideren anlayışta olduklarını söyledi. Şoförlerden özellikle yolculara karşı duyarlı olmalarını isteyen Başkan Karaman "Halkımızın memnuniyeti bizim için her şeyden önce gelir. Esnafımıza her zaman kapımız açık. Kendileri bize böyle bir taleple geldiğinde biz de hiç düşünmeden elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu.