Minik Beyza gözyaşlarıyla toprağa verildi

Minik Beyza gözyaşlarıyla toprağa verildi

İnegöl'de yaşayan Beyza'nın lösemi hastalığına yakalanmasının ardından babası Bülent Sarı'nın geçen Ağustos ayında sosyal medyadaki paylaşımı üzerine İnegöllüler Beyza için seferber oldu. 19 Ağustos'ta eski Alyans Düğün Salonu önünde kurulan Kızılay Kan Bağış TIR'ında düzenlenen kampanya Heykel Meydanında devam etti. Yoğun ilgi gören kampanya sonunda İnegöl ve Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı merhum Hikmet Şahin'in torunu olan Beyza için uygun donör bulundu. Ancak hastalığın üçüncü evresinde olan ve nakil hazırlıkları yapılan Beyza Sarı, önceki gece tedavisinin devam ettiği Uludağ Üniversitesi eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.


Bursa Büyükşehir eski Belediye Başkanı merhum Hikmet Şahin'in torunu, Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in yeğeni olan Beyza Sarı'nın cenaze namazı minik Beyza'nın büyük dedesi Yusuf Şahin'in yaptırdığı Yusuf Şahin Camiinde kılındı.

Cenaze namazı sırasında ayakta durmakta güçlük çeken Beyza'nın babası Bülent Sarı'ya Milletvekili Hüseyin Şahin ve arkadaşları kollarından tutarak destek oldular. Minik Beyza'nın cenazesi, Kavaklaraltı mezarlığında toprağa verildi.