Minik Yusuf'tan ağlatan çağrı!

Minik Yusuf'tan ağlatan çağrı!

Ceylan (25) Bahri Aydinç (32) çifti yaklaşık 10 yıl önce evlendi. Bir kebapçı yanında garson olarak çalışan Bahri Aydinç'in bu evlilikten Sümeyra (9) ve Yusuf Aydinç (5) ismini verdikleri iki çocukları oldu. Aydinç çifti evliliklerinin ilk yıllarında baba evinde onlarla beraber kaldı. Ancak bir süre sonra Aydinç bir kebapçıda garson olarak çalışmaya başlayınca evini ayırıp 10 bin lira kredi çekerek eşya aldı. Ancak asgari ücretle çalıştığı için aldığı ücretle çektiği krediyi ödeyemedi. Kredi ödeyemediği için faiziyle birlikte 24 bin lira oldu. Bunun üzerine babası Mehmet Aydinç oğluna 10 bin lira vererek borcun 10 bin lirasını kapatmasını sağladı. Ancak maddi olarak sıkışan Aydinç, cep telefonu faturasının borcu da 2 bin lira oldu. Borç batağında bunalıma giren Aydinç, 9 Mart 2015 günü "işe gidiyorum" diyerek evden çıkıp eşini de telefonla arayıp akşam eve gelmeyeceğini söyleyerek, "Sen de annenlere git" dedi. Bunun üzerine eşi çocuklarını da alıp annesinin evine gitti. 10 Mart 2015 günü eşini aradığında ulaşamadı. Bunun üzerine iş yerine aradı ancak Aydinç'in işe gelmediğini söylediler. Ceylan Aydinç, gidebileceği yerleri aradı ancak bir haber alamayınca polise başvurdu. Ancak aradan 6 günah geçmesine rağmen eşine bir türlü ulaşan olmadı.

"EVİNE DÖN HER ŞEY HALLOLUR"
Eşine çağrıda bulunan Aydinç, "Evine dön borcumuz azaldı. Onu da çalışır öderiz. Hiç bir şey canından önemli değil. İstanbul'a gitmek istiyorsan gel gideriz. Yeter ki sen geri dön. Biz burada perişan olduk. Çocukların sen gittiğin günden beri senin için ağlıyor. Biz babasız mı kalacağız diyorlar. Annen, baban, ben perişan olduk. Ne olur evine geri dön" diye konuştu.

"BABA SENİ ÇOK ÖZLEDİM EVE DÖN"
Aydinç'in 5 yaşındaki oğlu Yusuf Aydinç ise babasının işe gittiğini söyleyerek, "Baba seni çok seviyorum, çok özledim ne olur evine dön. Sen gelmeyince biz çocuk üzülüyoruz" diye babasına seslenmesi annesi ve oda da bulunan akrabalarını gözyaşlarına boğdu. Aydinç ailesi şimdi Bahri Aydinç'ten gelecek mutlu bir haberi bekliyor.