Minikler Hayvanları Çok Sevdi

Minikler Hayvanları Çok Sevdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Yolu üzerinde yaptırılan Sokak Hayvanları Eğitim ve Rehabilitasyon merkezini Doğa Koleji’nde okuyan 250 öğrenci ziyaret etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra yolu üzerinde yaptırılan Sokak Hayvanları Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, öğrencileri ağırladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Dr. Osman Poyraz, Veteriner Şube Müdürü Feyzi Karabıyık, Doğa Koleji Müdürü Ali Rıza Gündoğdu, sınıf öğretmenleri ve öğrencilerin katılımlarıyla Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezini gezdi. Barınakta köpeklere uygulanan tedavi ve eğitim yöntemlerini inceleyen grup daha sonra köpeklere mama vererek gezilerini tamamladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezini gezen çocuklar ameliyathane, ultrason odası, röntgen odası, eczane, laboratuar ve köpeklerin bulunduğu alanları gezerek merak ettikleri konular ile ilgili Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Dr. Osman Poyraz’dan detaylı bilgi aldılar. Daha sonra trafik kazası geçiren bir köpeğin ultrason cihazında kırık bacağının röntgenin çekilmesini ve teşhis konulmasını izlediler.
Doğa Koleji öğrencileri tarafından başlatılan bir kap bir mutluluk mama toplama kampanyası için toplanan mamaları Rehabilitasyon merkezine getiren grup mamaları bağışladı. Yaptıkları kampanyanın amacına ulaşmasının mutluluğu gözlerinden okunan gruba Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Dr. Osman Poyraz teşekkür etti. Poyraz, “Yaptığını çok anlamlı ve gurur verici bir şey sizlere tek tek teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra Doğa Koleji öğrencileri getirdikleri mamalar ile hayvan dostlarına kendi elleriyle yemeklerini vermenin mutluluğunu yaşadılar.