Minikler Kreşe “merhaba” Dedi

Minikler Kreşe “merhaba” Dedi

Altındağ Belediyesi tarafından açılan iki kreş, yeni eğitim ve öğretim dönemine “merhaba” dedi.
Altındağ Belediyesi kreşleri, önceki yıllarda olduğu gibi ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebileceği sıcak bir yuva olma özelliğini devam ettiriyor. Alanında uzman eğitmenleri, geniş sınıfları, yenilenmiş mobilya ve oyuncakları ile 3, 4 ve 5 yaş grubu çocuklara hizmet veren kreşlere veliler yoğun ilgi gösterdi. Bu yıl ilk kez annelerinden ayrılıp kreşe başlayan miniklerin heyecanlı olduğu gözlenirken, önceki yıllardan deneyimli olanların mutlu ve özgüvenli oldukları gözlerden kaçmadı. Yeni eğitim ve öğretim dönemine “merhaba” diyen minikler, sevinç içinde sınıflarına koştu.
Okul öncesi eğitime büyük önem verdiklerini her fırsatta vurgulayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı çocukların daha aydınlık bir geleceğe kavuşması için çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi. “Okul öncesi eğitim dönemi, bir milletin eğitim sürecinin başladığı en önemli dönemdir” diyen Başkan Tiryaki, Altındağ’ın her mahallesindeki çocuğun bu eğitimden faydalanmaya hakkı olduğunu söyledi.
Aydınlıkevler ve Güneşevler mahallelerinde hizmet veren tam donanımlı iki kreş ile okul öncesi çocuklarının eğitimlerine büyük katkı sunan Altındağ Belediyesi, miniklerin eğitimi için tüm imkanlarını seferber etti. Açıldıkları her iki mahallede de büyük ilgi gören kreşlere toplamda 250 minik öğrenci devam ediyor.