Miniklerden Başkan Çerçioğlu’na Sevgi Seli

Miniklerden Başkan Çerçioğlu’na Sevgi Seli

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle ziyaret ettiği okullarda öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı açılışı ve İlköğretim Haftası etkinliğine katıldı. Efeler Ticaret Odası İlköğretim Okulu’nda yapılan törende, minik öğrenciler Başkan Çerçioğlu’na yoğun sevgi gösterisinde bulundu.
Aydın’da yaz tatilinin ardından il genelindeki 788 okulda ders zili öğrenciler için çaldı. İlk ders zilinin ardından; 176 bin 502 öğrenci 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı için sınıflarına koştu. 12 bin 298 öğretmenin görev yapacağı yeni dönemde öğrenciler, başarılı bir eğitim yılı için ter dökecek.
Öğrencilerden kola imza alma yarışı
Okulların açılmasıyla başlayan İlköğretim Haftası Etkinlikleri’nin ilki Efeler Ticaret Odası İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi. Okul bahçesinde veliler ve öğrenciler; Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu alkışlar eşliğinde sevgi çemberine alarak yoğun ilgi gösterdi. Minik Öğrenciler, Başkan Çerçioğlu’dan tek tek imza aldılar. Fakat öğrencilerin imza aldıkları yer bu sefer farklıydı. Başkan Çerçioğlu gelen istek üzerine imzasını öğrencilerin kollarına attı.
Başkan Çerçioğlu:"Çocuklarımızın eğitimi ve geleceği bizim için önemli"
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, özellikle çocuklarla gençlerin eğitimlerine büyük önem verdiklerini belirterek, yeni dönemde de bu desteğin artarak devam edeceğini söyledi. Aydın’ın farklı yerlerinde hizmete açtıkları Çocuk Kültür Merkezleri ile eğitimde adaletsizliğin önünü geçip fırsat eşitliği yarattıklarını belirten Başkan Çerçioğlu "Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi ve geleceği bizim için büyük önem taşıyor. Çocuk Kültür Merkezlerimizdeki kurslarımızla onlara yön veriyor, bilgiyle donatıyor ve ufkunu açıyoruz. 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın sağlık, başarı ve güzelliklerle geçmesini dilerim" dedi.