Miniklerden yangın mağdurlarına yardım!

Miniklerden yangın mağdurlarına yardım!

İçinde mont, kazak, battaniye ayakkabı ve kuru bakliyatın yer aldığı 36 koliden oluşan yardım malzemeleri Çukurözü köyüne gönderildi.
Orhangazi Atatürk ilk ve Ortaokulu’ndan anlamlı kampanya. Atatürk ilköğretim okulunda öğrenciler ve öğretmenlerin organizasyonu ile başlatılan yardım kampanyası ile geçtiğimiz kasım ayında Çorum’a bağlı Bayat ilçesinin Çukurözü köyünde yaşanan yangın felaketinde zarar gören ailelere ve çocuklarına yardım malzemeleri topladı. İçinde kazak, pantolon, mont ve ayakkabının yanı sıra kuru bakliyat gıda malzemelerinin de bulunduğu 36 koliden oluşan yardım malzemesi bir kargo şirketi ile yola çıkarıldı. Orhangazi Belediyesi ve kargo arasında başlatılan kampanya dahilinde yola çıkan malzemeler Çukurözü köyüne ulaştırılacak. Atatürk İlköğretim Okulu idarecileri, "Kampanyan öğrenciler, idareciler ve öğretmenler ile ortaklaşa başlatıldı. Kampanya sayesinde çok sayıda malzeme toplandı. Amacımız burada yaşayan ailelere ve bunların öğrenci çocuklarına biraz da olsa katkı sağlamak" dedi.

Geçtiğimiz kasım ayında Çorum’un Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyünde çıkan yangında, aralarında köy konağının da bulunduğu 29 ev tamamen yanmıştı.