Mollafenari Jandarma Karakolu Törenle Açıldı

Mollafenari Jandarma Karakolu Törenle Açıldı

Gebze Mollafenari mahallesinde yapılan jandarma karakolunun açılışı Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın yanı sıra il ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.
Gebze Mollafenari Mahallesi’nde yapımı tamamlanan jandarma karakolu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Jandarma Albay Mehmet Karadeniz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Doğangüzel, İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, belediye başkan yardımcıları Sadık Albayrak ve Engin Güzel, kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve konuklar katıldı.
Açılışta kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalle statüsü kazanan Gebze’nin eski köylerine güvenlik ve asayiş hizmeti verecek olan jandarma karakolunun önemine değindi. Eski İstanbul yolu üzerinde bulunan ve yaklaşık 8 mahalleye hizmet verecek olan jandarma karakolunun Vali Ercan Topaca’nın girişimleri ve oluruyla tamamlandığını dile getiren Başkan Köşker, hayırlı olması temennilerini konuşmasında iletti.
Kocaeli Valisi Ercan Topaca ise konuşmasında, devletin halka hizmetlerinin başında güvenlik ve asayiş hizmetinin geldiğine değindi. Güvenlik hizmetinin aksaması durumunda diğer hizmetlerin de akamete uğrayacağına değinen Vali Topaca, karakolun bulunduğu bölgede güvenliğin sağlanmasında hizmete edeceğine dikkat çekti.
Karakolun yapımında ve inşasında katkıları bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve diğer kamu kurumu yöneticilerini tebrik eden Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Mollafenari Jandarma Karakolu’nun hayırlı olması temennilerini de konuşmasında iletti. Konuşmaların ardından jandarma karakolunun kurdelesini protokol üyeleri birlikte kesti. Jandarma karakolunda incelemelerini tamamlayan protokol daha sonra kokteylin yapılacağı alana geçti.