Motor yerinden fırladı! Görenler şok oldu!

Motor yerinden fırladı! Görenler şok oldu!

Kaza D100 karayolu İzmit mevkii Ankara istikametinde gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D100 karayolunda Sakarya istikametinde gitmekte olan Onur Ç. İdaresindeki 07 VY 587 Otomobil, süratli bir şekilde Yahyakaptan mevkiinde yapımı devam eden uyarı levhaları ile kapalı olan yol çalışması alanına girdi. Kapalı olan yola giren otomobil sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonrasında önce yol kenarındaki bariyerlere vurdu. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 20 metre savrulan, ön tarafı parçalanarak kopan ve motoru yerinden fırlayan otomobildeki 2 kişi ise bulundukları yerde sıkışarak yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, 112 ve polis ekibi sevk edildi.


İKİYE BÖLÜNEN ARAÇTAN YARALI KURTULDULAR

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerince yapılan çalışma sonrasında ikiye bölünen otomobilde sıkışan sürücü Onur Ç. ve Ayla Ç. sıkıştıkları yerden çıkarılarak 112 ekiplerine teslim edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslara alınarak Umuttepe eğitim ve Araştırma ile Kocaeli Devlet Hastanelerine sevk edildi.

OTOMOBİLDEN GERİYE KOPAN MOTORU VE METRELERCE FREN İZİ KALDI

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, otomobil çekici ile kaza alanından kaldırıldı. Aracın kaldırılmasının ardından trafiğe kapalı olan yolda ekiplerce temizlik çalışması yapıldı. Kazadan geriye aracın kopan motoru ve tekeri ile metrelerce fren izi kalırken, polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.