Muay Thai Şampiyonundan Matso Başkanı Boztaş’a Ziyaret

Muay Thai Şampiyonundan Matso Başkanı Boztaş’a Ziyaret

11 Ekim’de Muay Thai Avrupa Süper Lig Şampiyonası’nda profesyonel galada 48 kiloda Bayanlar Şampiyonu olan olarak altın kemerin sahibi olan Fatma İlayda Yuca, Antrenörü Yasin Avşar ile birlikte Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş’ı makamında ziyaret etti.
MATSO 1. Meslek Komitesi Başkanı Murat Güven, Muay Thai sporuna gönüllü olarak destek veren Side esnafı Bünyamin Aygün’ün de katıldığı ziyarette konuşan Avşar Spor Kulübü Antrenörü Yasin Avşar sporcularının büyük bir başarıya imza attığını belirterek Almanya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, İtalya, Türkiye, Hırvatistan, Litvanya, Yunanistan‘dan ün yapmış sporcuların yer aldığı dev bir organizasyonda bu başarıyı sağladığını söyledi. Kulüp olarak bu tür başarılara imza atmaya devam edeceklerini kaydeden Avşar, 15 Kasım Cumartesi günü saat 18.00’da Manavgat Perşembe Pazarı’nda gerçekleştirilecek olan Muay Thai Süper Lig Şampiyonası’na Boztaş’ı davet etti.
Şampiyon olarak altın kemerin sahibi olan Fatma İlayda Yuca’yı kutlayan MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, kendisinden daha büyük başarılar beklediklerini söyledi.
Fatma İlayda Yuca ise önümüzdeki süreçte benzeri başarılara imza atmayı hedeflediğimi ifade etti.