MUAY THAİ UŞAK SEÇMELERİNDE KAVGA EDENLER BARIŞTI

MUAY THAİ UŞAK SEÇMELERİNDE KAVGA EDENLER BARIŞTI

Uşak’ta dün yapılan Muay Thai il seçmelerinde çıkan olaylarda yaşanan kavgaya karışan taraflar barıştı.
Dün Atatürk Spor Salonu’nda Muay Thai Uşak İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 2015 yılı seçmeleri sırasında yaşanan kavgaya karışan taraflar bu gün bir araya geldiler. Muay Thai Uşak İl Temsilcisi Himmet Ünle yaptığı açıklamada yaşanan olayların üzücü olduğunu belirterek; "Bu tür olayların bir daha meydana gelmemesi için elimizden geleni yapacağız. Dün yaşanan olaylar medyada geniş yer aldı. Hepimiz çok üzgünüz. Çünkü biz sporu sevdirmek istiyoruz. Spora ve spor ahlakına yakışmayan olaylardı. Dün burada olaylar yaşandı bu gün bu salonda kardeşlik konuşacak" ifadesini kullandı.
Olaylara karışan Muay Thai antrenörü Savcı Göktaş; "Altı yaşımdan itibaren bu sporu yapıyorum, olmaması gereken olaylardı" dedi. Diğer yandan olaya karışan Milli sporcu Muay Thai antrenörü İbrahim Çökelez ise kulübü ve sporcular adına özür dilerken, "Bundan sonra Savcı kardeşimle kol kola yan yana ülkemiz ve milletimiz adına sağlıklı nesiller yetiştirmek için çalışacağız" dedi.
Konuşmaların ardından Savcı Göktaş ile İbrahim Çökelez’inde aralarında bulunduğu kavgaya karışan taraflar kameralar karşısında barıştı.