Mucurlular Derneği’nden Başkan Yaşar’a Ziyaret

Mucurlular Derneği’nden Başkan Yaşar’a Ziyaret

Kırşehir Mucurlular Derneği Başkanı Mustafa Köksal, Başkan Yardımcısı Cemalettin Ulusu ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.
Yaşar’la sohbet eden Dernek Başkanı Mustafa Köksal ve dernek üyeleri, Başkan Yaşar’a derneklerine verdiği desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Dernek Başkanı Köksal, 1990 yılında kurulan ve bin 600 üyesi olan derneğin gün geçtikçe daha da büyüdüğünü, bu büyümede Fethi Yaşar’ın derneğe verdiği desteğin büyük rolü olduğunu vurguladı.
“ÜLKE, GÜÇLER BİRLEŞTİKÇE BÜYÜR”
Herkesin öncelikli görevinin kardeşçe yaşamak, ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumak olduğunu söyleyen Yaşar, “Bizler kimseyi partisine, memleketine, görüşlerine göre ayrıştırmayız. Biz, herkese eşit hizmet için varız. O yüzdendir ki bu ülke için çalışan, doğruyu savunan ve hakların hukukların çiğnenmediği, insanlığa hizmet veren tüm derneklerle çalışmaya her zaman hazırım. Çünkü bir ülke, güçler birleştikçe büyür” diyerek Kırşehir Mucurlular Derneği’ne ve diğer tüm derneklere destek olacağını belirtti.