Mudanya Belediyesi'nde toplu sözleşme sevinci

Mudanya Belediyesi'nde toplu sözleşme sevinci
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile TÜM BEL-SEN Genel Başkanı Ömer Salih Erol’un imza altına aldığı toplu sözleşme ile en düşük memur maaşı net 2 bin 800 TL olurken, en yüksek memur maaşı net 4 bin 400 TL olarak belirlendi.

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Tüm Bel - Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, "hak verilmez alınır sözü" ile çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Bugünlere emekleri, alınteri ve mücadele ederek geldiklerini ifade eden Erol, “Belediye Başkanımızın emekçilerin yanında olması bizi mutlu etmektedir. Emeğe ve insana olan saygısını takdirle karşılıyoruz. Sözleşmemizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’NİN EN İYİ SÖZLEŞMESİ OLACAK”

İlk sözleşmelerini yasaların gerektirdiği şekilde imzaladıklarının altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Ancak umuyor ve diliyorum ki, önümüzdeki yıl yapacağımız sözleşmeler Türkiye’nin en iyi sözleşmeleri olacak. Bu size Hayri Türkyılmaz sözüdür” dedi.
Çalışmayı, üretmeyi ve hak etmeyi ilke haline getirmek gerektiğini ifade eden Türkyılmaz, “Her zaman sizin yanınızda olduğumu bilin. Ama önce üreteceğiz, hak edeceğiz ve kazanacağız” dedi. Mudanya’nın hak ettiği değere çalışanları ve halkı ile birlikte ulaşacağını dile getiren Türkyılmaz, imzalanan sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.