Mudanya'da seçim günü için mükemmel hizmet

Mudanya'da seçim günü için mükemmel hizmet

Mudanya Belediyesi; 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde oy kullanmak isteyen engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlar için kolaylık sunuyor. Oy kullanmak isteyip de sandıklarının bulunduğu okullara gitmekte güçlük çeken veya gidemeyecek durumda olan engelli ve hastalar için ambulans ve binek araç hazır bulundurulacak.

Seçim günü sandığa gitmek isteyen engelli, hasta ve yaşlılar, hazırlanan bu araçlarla evlerinden alınıp, oylarını kullandıktan sonra da tekrar bu araçlarla evlerine getirilecek. Mudanya Belediyesi’nin bu hizmetinden yararlanmak isteyenler, 0530 172 43 87, 0546 810 75 70 ve mesai saatleri içerisinde 544 16 20 numaralı telefonlardan randevu alarak kayıt oluşturabilecek.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, engelli ve yaşlı vatandaşların da demokrasi bayramına katılmaları ve vatandaşlık görevini en kolay şekilde yerine getirebilmeleri için her türlü kolaylığı sağlayacaklarını belirterek, “Mudanya’da herkes oy kullanabilsin diye ihtiyaç duyan tüm hemşehrilerimize bu hizmet verilecektir” dedi.