Mudanya Sahili için önemli açıklama!

Mudanya Sahili için önemli açıklama!

Mudanya ilçesinde, Bursa Büyükşehir Belediyesince başlatılan ve esnafın şikayetlerine konu olan sahil projesi çalışmalarının bir yıl...

Mudanya ilçesinde, Bursa Büyükşehir Belediyesince başlatılan ve esnafın şikayetlerine konu olan sahil projesi çalışmalarının bir yıl içinde tamamlanacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emir Ali Usta ve yönetim kurulu üyelerini Heykel semtindeki tarihi belediye binasında kabul etti.

Usta, Mudanya esnafının sahil projesi yapımından kaynaklanan sorunlarını Altepe'ye aktardı.

Ziyarette, Mudanya Belediyesinin AK Parti 'li meclis üyeleri Kadir Kahraman ve Fatih Pulat ile Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkan Yardımcısı Fahrettin Bilgit hazır bulundu.

Usta, görüşmeye ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, esnaf adına Altepe'den sevindirici haberler aldıklarını belirtti.

Altepe'nin, sahil projesi inşaatının en geç bir yıl sonra tamamlanacağını söylediğini aktaran Usta, şunları kaydetti:
"Başkan Altepe, sahil projesiyle yerleri olan esnafın haklarının saklı kalacağını, hiçbir esnafın mağdur edilemeyeceğini esnafa bildirmemizi istedi. Mudanya esnafının her türlü sorununda yanında olacağını da vurguladı. Mudanya esnafını rahat ettirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir, esnafın yanında olduğunu belirtti. Başkan Altepe, ilçemizin eksikliklerinden biri olan hamam için de birimlerine talimat vererek ilçeye bir hamam yapılacağını söyledi. Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde araçların park etme sürelerinin de tam gün yerine 15 dakika ile kısıtlanıp buradaki esnaftan araçları ile gelen vatandaşların alışveriş yapmalara imkanını sağlayacaklarını da belirtti. Sayın Başkan Altepe, sanki esnaf odası başkanı gibi müjdeler verdi, bizi ve esnaflarımızı çok rahatlattı. Kendisine Mudanya esnafımız adına teşekkür ederiz."