Mudanya’da Ceset Paniğinden Kütük Çikti

Mudanya’da Ceset Paniğinden Kütük Çikti

Kumburgaz’da denizde kaybolan gençleri arama çalışmaları sürerken, Bursa’nın Mudanya ilçesinde sahile ceset vurduğu ihbarı ekipleri harekete geçirdi. Vatandaşların da sahilden heyecanla takip ettiği aramalarda ceset yerine dev bir kütük bulundu.
Güzelyalı kıyılarında ceset olduğu ihbarı üzerine sahil güvenlik, polis, MAK, ve 112 ekipleri alarma geçti. Saat 16:00 sıralarında yapılan ihbar vatandaşları da heyecanlandırdı. Kumburgaz’da denizde kaybolan gençlerin cesedi olduğu tahmin edilirken, ekipler kıyıyı taradı. Sahil güvenlik arama botuna da haber verilerek görülen cisim takibe alındı. Kuvvetli poyraz rüzgarı çok geçmeden görülen nesneyi karaya yaklaştırınca gerçek ortaya çıktı. Poyrazın getirdiği ağaç kütüğünden baş bir şey değildi.
Kıyıya toplanan yüzlerce meraklı vatandaş, dakikalarca çıkacak cismi merakla beklerken, bazı sabırsızlar ise dayanamayıp denize girmeye kalktı, ancak görevlilerin müdahalesiyle geri döndü. Denizden çıkan nesnenin ağaç kütüğü olduğu anlaşılınca meraklı kalabalık dağıldı.