Müfit Erkasap’ın Yarı Final Sevinci

Müfit Erkasap’ın Yarı Final Sevinci

International Challenge Trophy’de grubunu lider bitirerek yarı finale yükselen A2 Milli Takımı’nın teknik direktörü Müfit Erkasap, gelinen noktadan memnun olduğunu söyledi.
A2 Milli Takımı, 8 ülkenin katıldığı International Challenge Trophy’de 3 maçta topladıkları 7 puanla grubunu lider tamamladı. Grubu namağlup bitirmelerinin önemli olduğunu belirten teknik direktör Müfit Erkasap, “A2 Milli Takımı’nda yer alan oyuncular çok yetenekli. Biz de bu futbolcuları değerlendirmek istiyoruz” dedi.
"HEDEF FİNAL”
Erkasap, Çarşamba günü oynanan ve 2-0 kazanılan İngiltere maçına kendisinin yanı sıra eski futbolcular Emre Aşık ve Fatih Tekke’nin de antrenör olarak takımı hazırladığını vurgulayarak, “Bu oyucularımız A Milli Takım’a aday futbolcular. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de bu takımın gelişimini ve maçlarını yakından takip ediyor. Biz de her maçtan sonra gerekli raporlamayı kendisine sunuyoruz. Oyuncuların takibini yapabilmek, onları iyi seviyeye getirebilmek için çalışıyoruz. Uluslararası alanda maç yapmaları, bir turnuva adı altında da olsa yarışmaya girmesi bizim için önemli. Çalışmalarımız devam ediyor ve çocuklara faydalı olacağına inanıyorum. Şimdiki hedefimiz İtalya U21 Lig Karması’nı yenip finale yükselmek” diye konuştu.