Müge Anlı'da şok iddia: 'Oğluna getirilen kıza tecavüz etti'

Müge Anlı'da şok iddia: 'Oğluna getirilen kıza tecavüz etti'

Müge Anlı'da araştırılan yaylada işlenen cinayetin katili kim? Kemal Büyükdeniz 15 Ağustos Perşembe günü silahla vurularak öldürüldü. Kemal Büyükdeniz'in cesedi, evine 20 dakika uzaklığındaki, Armutkırı Mevkinde akşam 6 sıralarında bir çoban tarafından bulundu. Büyükdeniz'in cansız bedenini bulan kişi, o alanda beyaz renkli şüpheli bir araç gördüğünü söyledi.

Müge Anlı canlı yayınına çıkan Büyükdeniz'in oğlu hakkında çarpıcı bir detay ortaya çıktı! Diğer yandan Müge Anlı canlı yayınına katılan komşu Hüseyin Kasnakçı ile Büyükdeniz ailesi arasında arsa yüzünden husumet olduğu ortaya çıktı. Kemal Büyükdeniz 500 bin liralık arsaya el koyduğu için mi öldürüldü? Oğlu katilin kim olduğunu korktuğu için saklıyor mu?

Anlı, canlı yayında Hüseyin Bey'in olaya getirdiği boyutu ve iddiaları şu sözler ile aktardı: Yusuf'a bir kız getiriyorlardı fakat babası o kıza tecavüz ettiği için o nedenle de babasını öldürmüş olabilir.

"KATİLİ SÖYLERSEM BAŞIM BELAYA GİRER"

Müge Anlı'nın soruları üzerine 18 Kasım Müge Anlı canlı yayınında itiraf geldi. 48 yaşındaki Kemal Büyükdeniz'i kim ya da kimler öldürdü? Büyükdeniz'in oğlu Yusuf, "Ben babamın katilini biliyorum. Ama söylersem benim de başım belaya girer, ortalık karışır" demişti.

CANLI YAYINDA KATİLİ İTİRAF ETTİ!

Merhum Kemal Büyükdeniz'in oğlu Yusuf Büyükdeniz, babasının katilini komşusu Hüseyin Kasnakçı olarak düşündüğünü itiraf etti.

Yusuf Büyükdeniz, Kemal Bey ile Hüseyin Kasnakçı arasında arsa meselesi yüzünden bir akşam tartışma çıktığını ileri sürdü. İddialara göre; Kemal Bey arsanın bir kısmını satmak istedi ancak komşu Hüseyin Bey karşı çıktı. Bunun üzerine Hüseyin Bey tarlanın çevrilmeyen yerine ev yapmak isteyince Kemal Bey itiraf etti. Taraflar uzlaşamayınca tartışma büyüdü.

Kemal Bey, "Eğer oraya ev yapmak istiyorsan bana para vereceksin yolu kullanmak için" deyince tartışma iyice büyüdü.

GEÇEN HAFTA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Müge Anlı canlı yayınında şoke eden gelişme! Evli ve bir erkek ve bir kızı olmak üzere iki çocuk babası Kemal Büyükdeniz, Anamur İlçesine bağlı Abanoz'da yaşıyordu. Geçimini hurdacılık yaparak sağlıyordu. 15 Ağustos günü evde, eşi Nadire Büyükdeniz ve oğlu Yusuf Büyükdeniz'le birlikteydi. O gün sabah saatlerinde Anamur Devlet Hastanesi'ne gitmek için evden ayrıldı. Ancak daha sonra karar değiştirdi. Hastaneye gitmek yerine, Anamur'a giden minibüslerin durduğu meydanın yakınındaki bir kahvehanede saat 11'e kadar vakit geçirdi. Aynı günün akşam saatlerinde ise ölü bulundu. Oğlu Yusuf'un kız kaçırdığı iddiası üzerine 15 Kasım Müge Anlı canlı yayınında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

OĞLUNUN KAÇIRDIĞI KIZ İLE İLGİLENİYORDU!

İddiaya göre Kemal Büyükdeniz'in oğlu Yusuf kız kaçırdı ve babası Kemal Bey ile bu sebepten tartışma yaşadı. Ancak Müge Anlı canlı yayınında ortaya atılan bir başka iddia herkesi şoke etti. İddiaya göre Kemal Büyükdeniz oğlu Yusuf'un kaçırdığı kız ile ilgilendi. Bu durum şüphelerin Yusuf üzerinde yoğunlaşmasına neden oldu.

"NE YAPTIM BABAMA"

Müge Anlı canlı yayınında bir başka dikkat çeken detay da Kemal Bey'in oğlu Yusuf'un, babasının cenazesinde, "Ne yaptım babama ben." diyerek ellerini dizlerine vurdu iddiası oldu. Kemal Büyükdeniz ve komşusu Hasan Kasnakçı'nın konduğu arsa hakkında konuşulurken Müge Anlı canlı yayınında gergin anlar yaşandı.

48 yaşındaki Kemal Büyükdeniz, Mersin Anamur'da 87 gün önce yani 15 Ağustos Perşembe günü silahla vurularak öldürüldü. Kemal Büyükdeniz'in cesedi, evine 20 dakika uzaklığındaki, Armutkırı Mevkiinde akşam 6 sıralarında bir çoban tarafından bulundu. Büyükdeniz'in cansız bedenini bulan kişi, o alanda beyaz renkli şüpheli bir araç gördüğünü söyledi.

Müge Anlı ekibinin ulaştığı komşu Hüseyin Kasnakçı olayda baş şüpheli durumuna geçti. Hüseyin Kasnakçı verdiği çelişkili ifadelerin ardından itiraf niteliğinde bir açıklamada bulundu.

Hüseyin Kasnakçı, Kemal Büyükdeniz'in, öldürülmeden önce gittiği kahveye kendisinin de gittiğini söylerken, 48 yaşındaki adamın ölü bulunduğu ormanlık araziye torunuyla birlikte gittiğini açıkladı. Ancak kızı, Hüseyin Kasnakçı'nın bahsettiği şeyleri bir gün önce yaptığını söyleyince, Kasnakçı bu sefer gittiğini söylediği yerlere hangi gün ve hangi vakitte gittiğini unuttuğunu açıkladı. Hüseyin Kasnakçı, Kemal Büyükdeniz'in ölü bulunduğu Armutkırı Mevkiindeki ormanlık arazinin tam tersi istikamete gittiğini vurguladı.

ARAZİYİ BAŞKASINA VERECEĞİNİ ÖĞRENİNCE SİNİRLENDİ!

Aralarında geçen sürtüşmeye neden olan o araziyle ilgili de konuşan Hüseyin Kasnakçı; Kemal Büyükdeniz'in ölmeden bir gün önce evine gelip araziyi bölüşme teklifinde bulunduğunu söylerken, kendisinin eşinin ameliyat olacağını ve bu teklifle ilgili daha sonra konuşmak istediğini anlattı. Ertesi gün, kararından vazgeçen Kasnakçı, Büyükdeniz'in evine giderek onun isteğini kabul ettiğini söylemeyi amaçlamıştı. Ama 48 yaşındaki adamı, evinde bulamadığını iddia etti.

Müge Anlı'daki Kemal Büyükdeniz cinayetinin katili Hüseyin Kasnakçı mı? 14 Kasım Müge Anlı ile Tatlı Sert ekranlarında yayınlanan gelişmelerin ardından herkesin aklında bu soru kaldı.

Müge Anlı ekibi Kemal Büyükdeniz'in amcası Fuat Büyükdeniz'le konuştu. Öldürülen Büyükdeniz'in oğlu Yusuf'un o gün cinayet şüphelisi olarak ifade vermeye götürüldüğünü söyledi. Kemal Büyükdeniz'in eşi Nadire Hanım'ın eşinin ölüm haberini aldıktan sonra sakin bir tavır sergilediğini üzüntülü görünmediğini iddia etti. Bu durumu tuhaf karşıladıklarını anlattı.

Kemal Büyükdeniz'in kardeşi Arzu Büyükdeniz ile röportaj yaptık. Yeğeni Yusuf Şimşek'in kız kaçırma olayıyla ilgili konuştu. Babasının bu olayı sert bir tepki gösterdiği için Yusuf'un babasını öldürdüğüne yönelik söylentilerin olduğunu açıkladı. Öldürülen ağabeyinin evinde çocuklarıyla sürekli olarak tartıştığını sözlerine ekledi.

Ayrıca ağabeyinin baldızıyla tartıştığı günü de anlattı. Kemal Büyükdeniz'in baldızı tarafından ölümle tehdit edildiğini duyduklarını ileri sürdü.

Evli ve bir erkek ve bir kızı olmak üzere iki çocuk babası Kemal Büyükdeniz, Anamur İlçesine bağlı Abanoz'da yaşıyordu. Geçimini hurdacılık yaparak sağlıyordu. 15 Ağustos günü evde, eşi Nadire Büyükdeniz ve oğlu Yusuf Büyükdeniz'le birlikteydi. O gün sabah saatlerinde Anamur Devlet Hastanesi'ne gitmek için evden ayrıldı. Ancak daha sonra karar değiştirdi. Hastaneye gitmek yerine, Anamur'a giden minibüslerin durduğu meydanın yakınındaki bir kahvehanede saat 11'e kadar vakit geçirdi. Aynı günün akşam saatlerinde ise ölü bulundu.

Büyükdeniz'in ölü olarak bulunduğu yer ise gitmesi gereken yerin tam tersi istikametinde konumlanıyor. Bu alan, Kemal Büyükdeniz'in Abanoz Yaylasındaki evinin 20 dakika uzaklığındaki, Halkalı'nın Armutkırı Mevkiinde yer alıyor.

"KATİLİ SÖYLERSEM ORTALIK KARIŞIR"

Kemal Büyükdeniz'in kardeşleri, 48 yaşındaki adamın ölümüyle ilgili eşi Nadire Hanım ve oğlu Yusuf'un bilgi sahibi olduğunu iddia ediyorlar. Çünkü Yusuf Büyükdeniz'in, cenaze evindeyken, "Ben babamın katilini biliyorum. Ama söylersem benim de başım belaya girer, ortalık karışır" şeklinde konuştuğu söyleniyor. Canlı yayında bu sözleri hatırlatılan Yusuf, ilk başta sözlerini reddederken daha sonra ise böyle bir söz kullandığını kabul etti. Jandarmaya bu kişinin adını söylediğini belirten Yusuf Büyükdeniz, canlı yayında bu kişiyi açıklamak istemediğini belirtti. Daha sonra gelen baskılar üzerine şüphelendiği kişinin adını veren Yusuf, şüphelendiği kişinin isminin Adnan Demir olduğunu açıkladı. Ancak Adnan Demir'in 1 yıl önce vefat ettiği ve olayla bir ilgisi olmadığı ortaya çıktı.

Kemal Büyükdeniz'in oğlu Yusuf Büyükdeniz'le ilgili iddialar bununla da sınırlı değil... Yine Kemal Bey'in kardeşlerine göre; Yusuf, yakın dönemde yaşı küçük bir kız kaçırmış. Babası Kemal Bey ise kızı, oğlunun yanından alıp ailesinin evine geri götürmüş. Bu durumdan dolayı Yusuf'un babasına sinirlenip, onu öldürdüğünü düşünüyorlar... Kemal Büyükdeniz'in eşi ise oğlu Yusuf'un kız kaçırdığı iddialarını kesin bir dille reddediyor.