Muharrem Usta Trabzonsporluları kızdırdı!

Muharrem Usta Trabzonsporluları kızdırdı!

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Medical Park Kulübü'nün sponsoru ve fahri başkanı olan Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, sosyal medyayı en aktif kullanan patronlar arasında yer alıyor. Futbol ve basketbol hakkındaki görüşlerini sık sık Twitter hesabından yazan Usta'nın dün attığı bir tweet olay oldu.

Muharrem Usta, Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı'nın dün Fenerbahçe Ülker'e 67-61 yenildiği maçın ardından, Trabzon'un plakası olan '61'e gönderme yaparak, "Plaka bozulmasın" diye esprili bir tweet attı. Ancak Trabzonsporlu taraftarların çoğu bu tweet sonrası Usta'yı eleştiri yağmuruna tuttu.


MUHARREM USTA'NIN TWEETİ...



MUHARREM USTA'NIN TWEETİNE GELEN TEPKİLER

@UzunAlperenn
Bununla övünelim mi yani başkan?

@denizecren
Bu İstanbul takımlarına her sene iki maçta da yenileceksek, şampiyonluğa oynayacak kadro kurmayacaksak bizi oyalamayın. Kapatın gitsin.

@Ne0ldu
Bu 61 putlaşmaya başladı, siz de buna alet oluyorsunuz. Bir de 61 üzerinden züğürt tesellisinde bulunuyorsunuz. Yakışmadı


@recep_ata61
Bununla gurur mu duyuyorsun başkan? Her takım kaliteli oyuncular alıyor, bizim takımda tanınmamış ne kadar adam var alıyorsunuz!

@furkan1461
Başkan Allah aşkına şu takıma oyun kurucu alın Bost topu aldığında ne zaman hata yapacak diye beklemekten sıkıldık.