Muhsin Yaşar’ın Hayali Nba’de Forma Giymek

Muhsin Yaşar’ın Hayali Nba’de Forma Giymek

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Tofaş’ın yetenekli basketbolcusu Muhsin Yaşar, her basketbolcu gibi kendisinin hayalinin de NBA’de forma giymek olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz yılı Tofaş’ın pilot takımı MG Spor’da geçiren Yaşar, takımıyla Türkiye Kupası C grubu maçlarında başarılı bir performans sergiledi. 1995 doğumlu basketbolcu, yaz döneminde Yunanistan’ın Girit Adası’ndaki Heraklion kentinde düzenlenen FIBA U20 Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda milli takım forması altında şampiyonluk yaşamıştı.
“NBA’DE MÜCADELE ETMEK İSTİYORUM”
Muhsin Yaşar, şampiyona öncesi 2 aylık bir kamp dönemi geçirdiklerini hatırlatarak, “Yaz döneminde FIBA U20 Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda şampiyon olduk. Bu dönem bizler için yorucu geçti ancak tüm takım şampiyonluğa kenetlenmişti. Diğer takımlardan tek farkımız iyi bir takım olmamızdı. Bu da bizi şampiyon yaptı. Şu anki hedefim Tofaş’ta kalıcı olup sürelerimi artırmak. Hedeflerim arasında Basketbol Milli Takımı’nda yakın zamanda oynamak da var. Türkiye Kupası maçlarında ilk defa Tofaş forması giydim. Heyecanımı yenerek mücadele ettim. Fenerbahçe Ülker’e karşı da forma giymek beni çok mutlu etti. İyi bir Türkiye Kupası macerası atlattığımı düşünüyorum. NBA’e gitmek her basketbolcunun hayalidir. Ben de bir gün NBA’de mücadele etmek istiyorum” dedi.