Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Muhtarlar Başkan Bozbey’i ziyaret etti

Nilüferli muhtarlar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret etti.

Yayınlanma:

Nilüferli muhtarlar Başkan Bozbey’e hem yeni bina için hayırlı olsun dileklerini ilettiler, hem de mahallelerin meselelerini aktardı. Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer, Nilüfer Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek muhtarlıkların yardımcı personel verdiğini, elektrik, su, doğalgaz gibi giderlerini karşıladığına söyledi. Yılmazer, bu desteğinden dolayı Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür etti. Yılmazer, belediye- muhtar dayanışmasının bütün Türkiye’ye örnek olması gerektiğinin altını çizdi. Herkesin maksadının Nilüfer’e hizmet olduğunu kaydeden Yılmazer, seçimlerin ardından parti rozetini bırakarak çalışmalar yapılması gerektiğini vurguladı.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hepimiz bu geminin içindeyiz. 65 kişiyle bu geminin dümenini sağlam tutarsak karaya rahatça çıkarız. Birbirimizi tamamlayarak Bursa’ya ve Nilüfer’e hizmet etmeliyiz. Bu dönem Büyükşehir’in baskısını açıkça üzerimizde hissediyoruz. Bizim farklı bir hedefimiz yok, tek gayemiz Nilüfer’i daha iyi gülümsetmek” şeklinde konuştu 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler