Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Edirne

Mükellefler İçin Edirne’de Konferans Verilecek

Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal, ’Torba Kanun’ olarak da bilinen ve bazı alacakların yeniden yapılandırılmasını da kapsayan 6552 Sayılı Kanun ile ilgili bilgilerin aktarılması yönünde konferans vereceklerini söyledi.Edirne...

Yayınlanma:

Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal, ’Torba Kanun’ olarak da bilinen ve bazı alacakların yeniden yapılandırılmasını da kapsayan 6552 Sayılı Kanun ile ilgili bilgilerin aktarılması yönünde konferans vereceklerini söyledi.
Edirne Vergi Dairesi Başkanı Başkal, gazetecilerle yaptığı toplantıda yapılacak konferans hakkında bilgiler verdi. Başkal, “Anılan Kanunun getirdiği imkanların mükelleflerimize tanıtılabilmesi ve daha çok sayıda kitleye ulaşılabilmesi açısından 20 Ekim Pazartesi günü saat 15:00’te Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Konferans Salonunda Gelir İdaresi Başkanlığı Tahsilat ve İhtilaflı İşler Daire Başkanı Ayşe Dilbay ve Gelir İdaresi Grup Başkanı Murat Özgür katılımıyla Edirne Vergi Dairesi Başkanlığımız organizasyonunda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantıya Edirne Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, Edirne Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyeleri, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri ve Edirne Ticaret Borsası üyeleri davet edilmiştir” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler