Murat Saraç Turizm Fuarında İtalya’yi Anlatan Fotoğraf Sergisi Açtı

Murat Saraç Turizm Fuarında İtalya’yi Anlatan Fotoğraf Sergisi Açtı

Kuşadası Belediyesi eski başkan vekili olan fotoğraf sanatçısı Murat Saraç, İzmir’de gerçekleştirilen Travel Turkey Turizm Fuarı’nda İtalya’yı anlatan bir fotoğraf sergisi açtı.
8. kez düzenlenen İzmir’deki Travel Turkey Turizm fuarında bu yıl partner ülke olan İtalya’yı tanıtan Murat Saraç’ın 5. kişisel sergisini oluşturan fotoğraf sergisi "Mi Chiamo Italia/ Benim Adım İtalya" ismini taşıyor.
Sergiyi ziyaret edenler arasında Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, İtalya İzmir Konsolos Vekili Antonia İonio, İtalya İstanbul Başkonsolosu Federica Ferrari Bravo, İtalya Ceşme fahri konsolosu Lorenzo Argenti, izmir Fransa Fahri Konsolosu Zeliha Toprak, izmir Brezilya fahri Konsolosu Tamer Bozoklar, Slovenya Büyükelçisi Milan Jazbec, izmir Slovenya fahri konsolosu Mahzar İzmirlioğlu, Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş ve yönetim kurulu üyeleri, Kuşadası Otelciler Derneği(KODER) Başkanı Tacettin Özden, TÜRSAB Kuşadası BYK Başkanı Fahrettin Çiçek, Kuşadası Tanıtma Derneği Başkanı Bülent İlbahar, Pine Bay Tatil Köyü sahibi Naile Göçen Çukurova, Aqua Fantasy Resort Hotel Genel Müdürü Haluk Alay ve Kıyı ege belediyeler birliği genel sekreteri Hurşit Akdemir ile çok sayıda seyahat acentesi ve otel yöneticisi ile turizmciler ve davetli yer aldı.
İzmir İtalya Konsolosluğunun katkılarıyla düzenlenen ve İzmir Enternasyonal Fuarı, 2. Salon D115 Stantında 4 gün boyunca Pazar gününe kadar açık olacak olan Murat Saraç’ın İtalya’yı anlatan fotoğraf sergisi, İtalya’nın çeşitli bölgelerinde yaptığı çekimlerden oluşuyor.