MÜSİAD ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

MÜSİAD ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şubesi üyesi Serhat Çetin, Dernek üyelerini geçtiğimiz günlerde hizmete giren ve işletmeciliğini yaptığı Ege Çiftliği’nde kahvaltıda ağırladı.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda MÜSİAD Manisa Şubesinin üyesi olan Çetin Zeytincilik Ege Çiftliği Şarküteri ve Kahvaltı Salonunda bir araya getirdi. Kahvaltıya MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin ve dernek üyeleri katıldı.
Başkan Tekin kendilerini kahvaltıda ağırlayan Serhat Çetin’e teşekkür ederek, “MÜSİAD Manisa üyelerimizden Çetin Zeytincilik Firmasından Serhat Çetin beyin Uncubozköy’de yeni açmış olduğu güzel bir mekanda hayırlı olsun ziyaretine geldik. Serhat Bey hem bizim üyemiz hem de Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi. İşinde başarılı bir arkadaşımız. Kendisini tebrik ediyoruz. Hem kendi ticaretini geliştiriyor, aynı zamanda da Manisa’da kendi sektörünün gelişmesine ciddi anlamda katkı sağlıyor. Bu vesileyle kendisini tebrik ediyoruz. Yakın bir zaman önce çok sayıda Manisalının katıldığı bir açılış gerçekleştirmiş, biz de iştirak etmiştik. Bugün de üyelerimizi kahvaltıya davet etti. Biz MÜSİAD Manisa Şubesi olarak hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Allah hayırlı bol kazançlar versin. Manisa’da her alanda hem kendi üyelerimizden hem de diğer ticaret erbabından yapılan yeni açılışlar bizi sevdiriyor. Bu bizim ekonomimizdeki istikrarı gösteriyor. Önümüzdeki günlerin bugünlerden daha güzel olmasını diliyorum” dedi.
Serhat Çetin de davetini kırmayarak kahvaltıya gelen tüm MÜSİAD üyelerine teşekkür etti.
Başkan Tekin kendilerini kahvaltıda bir araya getiren Serhat Çetin’e günün anısına Ayetel Kürsi yazılı bir tablo hediye etti.