Müsiad’dan Ajans Manisa’ya Ziyaret

Müsiad’dan Ajans Manisa’ya Ziyaret

MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ajans Manisa Genel Yayın Yönetmeni Emrah Vardaroğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarette konuşan MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, “Bizler bir işadamı derneğiyiz. Öncelikli amacımız ticareti geliştirmek, şehrimizdeki sektörlerin gelişmesine öncülük etmek ve böylelikle ülke ekonomisine katkı sağlamak. Bu bağlamda basın kuruluşları da bizler için çok önemli, hepsini önemsiyoruz ve bu nedenle ziyaretimizi gerçekleştirdik. Özgür basın ile birlikte Manisa’mız ve ülkemiz daha güçlü olacak buna inanıyorum” dedi.
Özellikle internet medyasının gücüne değinen Başkan Tekin yerel internet medyasının şehrin dünyaya açılan aynası konumunda olduğunu belirterek, “Yerel İnternet Medyasının yansıttıklarıyla insanlar şehrimizi tanıyacak, turistler şehrimize gelecek ve yatırımcılar yatırımlarını yapacak” dedi.
Ajans Manisa Genel Yayın Yönetmeni Emrah Vardaroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan Tekin’e internet medyasının öneminin farkında oldukları için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.