Müsiad’dan Eğitime Anlamlı Destek

Müsiad’dan Eğitime Anlamlı Destek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Yönetim Kurulu, yeni eğitim ve öğretim dönemi ile birlikte, Sakallı Mahallesinde eğitim veren Ömer Ege İlk ve Ortaokulu’nda 50 öğrenciye eğitim ve kırtasiye yardımında bulunarak örnek bir davranışa imza attı.
MÜSİAD Manisa Başkanı Abdullah Tekin, MÜSİAD’ın kuruluşundan bugüne 23 yıllık mazisinde eğitim ve kültür faaliyetlerine ciddi katkılar sağladığının altını çizerek, eğitime olan desteklerinin hızla devam edeceğini ifade etti. Başkan Tekin şöyle konuştu:
“2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının eğitim camiasına ve milletimize hayırlı olsun. Bizler ilk emri ‘oku’ olan bir dinin mensuplarıyız. Teknolojiyi üretmemiz için bilgi gerekiyor. Bilgi için de eğitim. Bu nedenle eğitimin çok önemli olduğuna inanıyoruz. MÜSİAD olarak eğitim faaliyetlerini destekliyoruz. Bundan sonra elimizden geleni yapacağız” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ise, eğitime gösterdikleri hassasiyetten dolayı MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tekin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, bu örnek davranışın, Manisa genelinde hayırsever vatandaşlara örnek teşkil etmesini temenni etti.
Konuşmaların ardından, MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak ile birlikte öğrencilere eğitim ve kırtasiye malzemelerini dağıttılar.