Mustafa Er'den iddialı sözler

Mustafa Er'den iddialı sözler

Konyaspor ile zorlu bir maç oynayacaklarının altını çizen Mustafa Er “İnşallah pazartesi günü çok güzel bir futbol gecesi olur ve sonuç bizim lehimize neticelenir. Saha ve taraftar avantajımızı kullanarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Takım arkadaşlarımız konunun bilincinde sahada o sinerjiyi yakaladığımız zaman inanıyorum ki istediğimiz sonucu alacağız. Konyaspor da sıkıntılı bir süreçten geçiyor ancak onların durumu ile ilgilenmiyoruz. Son beş haftadır bir çıkış yakaladılar. Gol yemeden ve kaybetmeden kazanıyorlar. Alttaki en iyi takımdan birisi konumundalar.

Göztepe maçında iyi oynadık ancak kötü goller yedik. Bu karşılaşmanın ardından Karabük maçı kazanım yönünden çok önemli bir maçtı ve sonuçta kazandık. Artık Konya maçına yoğunlaştık.

Bostock bir aydır takımdan uzaktı, Badu’nun da uzun bir süreci oldu sakatlığından dolayı. İkisinin de kontrollerinden sonra performanslarına bakacağız.

Moussa Sow çok iyi durumda, her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Son iki haftada iki gol atması özgüvenini yerine getirdi. Sorumluluk alan ve özel bir oyuncu inşallah üzerine koyarak devam edecektir.

Bu hafta kazandığımız anda işi bitireceğiz. Biz her hafta üzerine koyarak oynamaya çalışıyoruz. Konyaspor’u yendiğimiz anda düşme barajından sıyrılıp üzerine çıkacağız. Ben bu maçta ilk kez taraftarımızın önüne çıkacağım. Taraftarımız sadece takımı desteklesin. Onların etkisiyle bizim takımımız çok farklı bir motivasyona bürünüyor.” dedi.