Mustafa Er'den maç sonunda gelecek sezon yorumu

Mustafa Er'den maç sonunda gelecek sezon yorumu

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Konyaspor maçının ardından, "Böyle mübarek bir günde böyle bir galibiyet almak bizi mutlu etti. Taraftarımız bize inanılmaz destek verdi. Biz taraftarımızla bütünleştiğimiz zaman her şeyi yapabiliyoruz. Maça çok istekli başladık.

İlk yarı istediğimiz gibi geçti. Birçok gol pozisyonu bulduk. Konyaspor 5 maçtır gol yemiyordu. İkinci yarı da çok önemli pozisyonlar bulduk. Konyaspor iyi bir takım ama biz yüreğimizi ortaya koyduk. Ama burada işimiz bitmiyor. Bizim düşme ile ilgili bir durumumuz yoktu. Maç maç bakıyoruz. Alt tarafla ilgili bir problemimiz yok. 3 maçı da kazanmak istiyoruz" dedi.

Maçın 7 dakika uzatılmasıyla alakalı ise genç teknik adam, "Ben Türkiye'de 7 dakika hiç görmedim. Neye göre 7 dakika verildi anlamadık. Onu da oynadık. Önemli değil. Bunların üstesinden gelecek güçte ve kalitede bir takımız" ifadelerini kullandı.

Taraftarla ilgili düşüncelerini yineleyen Mustafa Er, "Taraftara söylenecek bir şey yok. Muazzamdı. Bu mesajı verdik. Biz kaliteli bir takımız bazı kesimlerce aşağı çekilmeye çalışılıyor ama iyi bir mesaj verdik" şeklinde konuştu.

Mustafa Er gelecek sezonla ilgili ise, şunları söyledi: "Gelecek sezonla alakalı bir plan yapmadım. Odaklandığım nokta 6 haftaydı. Gelecekle alakalı bir plan asla yapmadım. Bize bir görev verildi. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek başlıca görevimizdi. Hala da öyle. Maksimum topladığımız puanı toplamak bizim tek amacımız."