Mustafa Topaloğlu Eşini İkna Etti

Mustafa Topaloğlu Eşini İkna Etti

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu, kendisine boşanma davası açan 12 yıllık eşi Hasibe Topaloğlu’nu ikna etti. Topaloğlu’nun eşi Hasibe Toplaoğlu’nun avukatını arayarak, “Ben eşimi çok seviyorum. O benim ilk göz ağrım, boşanmayacağım” dediği öğrenildi.
İstanbul 16. Aile Mahkemesi’nde görülen boşanma davasının ilk duruşmasına Mustafa Topaloğlu ve Hasibe Topaloğlu katılmadı. Hasibe Topaloğlu’nun avukatı İpek Tokat’tan edinilen bilgiye göre, Mustafa Topaloğlu eşini boşanmama hususunda ikna etti. Süreçten zarar görmek istemeyen Hasibe Topaloğlu, kendisi boşanmak istemesine rağmen vazgeçti. Mustafa Topaloğlu dün avukat Tokat’ı arayarak, “Ben eşimi çok seviyorum. O benim eşimdir, ilk göz ağrımdır, iki çocuğumun annesidir. Boşanmayacağım’’ dedi. Çiftin uzlaşmaya giderek dosyadan feragat ettikleri öğrenildi.
HASİBE TOPALOĞLU 14 ŞUBAT’TA BOŞANMA DAVASI AÇMIŞTI
Hasibe Topaloğlu 14 Şubat Sevgililer Günü’nde İstanbul 16’ıncı Aile Mahkemesi’ne boşanmak için başvurmuş, iki taraf da boşanma protokolünü imzalamışlardı. Mahkeme, Hasibe Topaloğlu’nun davasından feragat ettiğinden, davanın reddine karar vererek Topaloğlu çiftinin boşanma davasını kapattı.
DİNİ NİKAHLI EŞİYLE YAŞIYOR
Topaloğlu’nun, resmi nikahlı eşi Hasibe Topaloğlu’dan olan 2 çocuğunun yanı sıra, birlikte yaşadığı ve kendisinden 25 yaş küçük dini nikahlı eşinden de 2 çocuğu var. Topaloğlu halen ikinci eşiyle yaşıyor.