Mutlu bir geleceğin önsözü…

Mutlu bir geleceğin önsözü…

Alışılagelmiş anaokulu formatının dışında bir eğitim sistemi ve fiziki yapısı ile eğitim sektörüne giriş yapan Özel Önsöz Anaokulu, Bursa protokolünün katılımıyla 6 Ekim 2017 Cuma günü saat 14.00’de gerçekleşecek tören ile kapılarını açacak.

Özel Önsöz Anaokulu Kurucusu Özlem İşler, “Yavrularımızın nitelikli bir okul öncesi eğitim alabilmesi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Öğrencilerimizin her anlamda faydalanabileceği mini hayvanat bahçesi, ekolojik tarım alanı, spor salonu, eğlence merkezi, sinema salonu gibi fiziki alanlarımızla onlara en iyi imkânlarla eğitim-öğretim hizmeti sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Hayat boyu süren eğitimin temelinin erken çocukluk döneminde atıldığına dikkati çeken İşler, “Çocuklarımızın erken çocukluk döneminde gördükleri her şey onlar üzerinde iz bırakır. Bu nedenle nitelikli ve bilimsel bir okul öncesi eğitim, çocuklarımızın yaşıtlarına göre hayata birkaç adım önde başlamasını sağlar. Özel Önsöz Anaokulu olarak biz de bu düşünceden hareketle yola çıktık. 6 Ekim 2017 Cuma günü saat 14.00’de gerçekleştireceğimiz açılış töreniyle birlikte öğrenci ve velilerimize merhaba diyeceğiz. Bu özel günde tüm Bursalıları yanımızda görmeyi istiyoruz” diye konuştu.