Mutlu Kaya'dan Oya Aydoğan açıklaması

Mutlu Kaya'dan Oya Aydoğan açıklaması

Müzik yarışmasına katıldıktan sonra sevgilisi tarafından başından vurulan Mutlu Kaya, Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programında , 15 mayıs'ta yaşamını yitiren Oya Aydoğan'la ilgili konuştu.

Tedavisi devam eden Kaya, "Ben kalkacağıma inanıyorum. Allah beni kurtardı. Doktorlar bana 'senin yaşaman mucize' dedi. Eğer yaşadıysam yine kalkar şarkı söylerim, yine desteksiz ayakta dururum" dedi.

İbrahim Tatlıses'e teşekkür eden Mutlu Kaya, "İbrahim Tatlıses maddi ve manevi yardım etti. Beni duyuyorsanız Allah sizden razı olsun. Sizi çok seviyorum. Ne Türkiye'ye ne de dünyaya onun gibi bir adam gelmemiştir. Maddi ayrı, manevi olarak yanımdaydı. Hergün yanıma geliyordu. Bana hediyeler aldı" ifadelerini kullandı.

"OYA ABLA'YA SÜRPRİZ YAPAYIM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM"

Oya Aydoğan'ın kendisine gizlice yardım ettiğini belirten Mutlu Kaya, "Ayağa kalkayım da, Oya Abla'ya sürpriz yapayım diye düşünüyordum. Beni ayakta görse çok sevinecekti, olmadı. Zaten iyiler hep erken gidiyor. Bana en çok yardım edenlerden biriydi. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.