MY Kolej’de ders zili çaldı

MY Kolej’de ders zili çaldı

Uyum haftasının ardından 2019-2020 eğitim- öğretim yılının başladığı MY Kolej’in 1. sınıf öğrencileri okullu olmanın heyecanını yaşarken, üst sınıftaki öğrenciler de öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar. Okula yeni başlayan çocukları, bu mutlu günlerinde aileleri de yalnız bırakmadı.

Okulda, 1.sınıf ve ana sınıfı öğrencilerinin, ilk gününün daha eğlenceli geçmesi ve adaptasyon sürecini daha kolay atlatması adına bir takım organizasyonlar da düzenlendi. Okul girişinde bando takımı ve Nasreddin Hoca tarafından karşılanan öğrenciler, bandonun çaldığı şarkılar eşliğinde Nasreddin Hoca’nın eşeğine binip keyifli anlar yaşadılar.

Müdürlerden yeni dönem dilekleri

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından yapılan törende konuşan My Kolej Okul Müdürü Müfit Ali Turunç, 2019-2020 eğitim-öğretim döneminin öğretmenlere, öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını diledi. Turunç, “29 yıllık tecrübemizle, Türkiye’nin 13 ilinde toplam 39 okulda eğitim veren MY Eğitim Kurumları’nın geçen yıl Bursa’da hizmete sunduğu My Kolej Beşevler Kampüsü’müz ikinci yılına da hazır. Dinamik ve tecrübeli bir kadroyla 2019-2020 eğitim öğretim sezonunda çocuklarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağız.”

Törende konuşan My Kolej İlköğretim Müdürü Ahmet Kavut da şunları söyledi: “Yeni eğitim-öğretim sezonu hepimize hayırlı uğurlu olsun. Okulumuzda öncelikle Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; koruyan ve geliştiren, ailesini vatanını ve milletini seven gençler yetiştirmek en büyük hedefimizdir. Çünkü çocuklarımızın çok yönlü yetişmeleri ve gelişmeleri açısından uygun imkânları bulunan bir okuluz. Bu yıl da öğretmen, öğrenci ve velilerimizle uyum içerisinde güzel bir dönem geçireceğimizi düşünüyorum.”