MY Kolej’in yaz okulunda miniklerin mezuniyet heyecanı!

MY Kolej’in yaz okulunda miniklerin mezuniyet heyecanı!

MY Kolej Beşevler Şubesi’nde, 9 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında eğitim alan öğrenciler, hem yaz günlerinde vakitlerini verimli ve sağlıklı bir şekilde değerlendirdi, hem de öğrendikleriyle kendilerini gelecek eğitim ve öğretim dönemine hazırladılar.

Müzikten robotik kodlamaya, İngilizceden spora, mutfak atölyelerinden görsel sanatlara, değerler eğitiminden dramaya kadar 18 farklı eğitim programının sunulduğu yaz okulunun sona ermesiyle beraber, öğrenciler yaz dönemi boyunca öğrendiklerini velilerine sunma şansı da yakaladı.

Renkli gösterilere sahne olan diploma töreninde, öğrenciler yaz okulu dönemi boyunca öğrendikleri ve kazandıkları edinimleri sergileyerek ailelerin beğenisini topladı. Dans, aerobik, İngilizce şarkılar ve robotik şovların ardından, yaz okulu öğrencileri korosu beraberce şarkı söyleyerek, velilerinden tam not aldı.

Diploma töreninde konuşan, MY Kolej Beşevler Şubesi Müdürü Müfit Ali Turunç, öğrencilerin 4 haftalık süreçte önemli bir gelişme kaydettiğini söyleyerek, öğrencilerin başarıları için onları tebrik etti. Tören MY Kolej Beşevler Şubesi Kurucusu Cavit Demirezen, okul müdürü Müfit Ali Turunç’un yaz okulunun en küçük ve en büyük öğrencisiyle beraber pasta kesmesinin ardından son buldu.