Nani: Çin'den gelen teklife bakmadım bile

Nani: Çin'den gelen teklife bakmadım bile

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, sarı lacivertli kulübün tarihine geçmek istediğini söyledi. Taraftarlara mesaj yollayan Nani, son dakikaya kadar mücadele edeceklerinin sözünü verdi. Nani, ara transfer döneminde Çin'den gelen teklife de bakmadığını belirtti.

"FENERBAHÇE'NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİLİYORDUM"

Fenerbahçe gazetesine açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, sarı lacivertli kulübe transferiyle ilgili olarak, "Geleceğim için iyi bir seçim yapmak istiyordum yaz döneminde. Çünkü sakatlık yaşadığım dönemleri geride bıraktım, geçtiğimiz sezon Sporting Lizbon'da iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Geçen sezonun ardından kendimi evimde hissedeceğim, insanların sevgisini hissedeceğim, desteğini hissedeceğim, hem teknik direktörden, hem yönetimden, hem taraftarlardan bu sıcaklığı hissedeceğim bir yer arıyordum.

Fenerbahçe'den teklif geldiğinde, Fenerbahçe bana tüm bu isteklerimin gerçekleşeceğinin garantisini verdi. Ben de hiçbir şüphe duymadan Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettim. Fenerbahçe'nin ne kadar hırslı ve ne kadar büyük bir takım olduğunu zaten biliyordum. Fenerbahçe'nin büyük hayalleri ve büyük hedefleri var. Avrupa'da ileri turlara gitmeyi, üst düzey takımların arasında yer almayı istiyor. Bu nedenle hiç şüphe duymadan buraya geldim." ifadelerini kullandı.

"ÇİN'DEN GELEN TEKLİFE BAKMADIM BİLE"

Ara transfer döneminde kendisine Çin'den gelen tekliflerle ilgili olarak da konuşan Nani, "Bu konuyu herkesin bildiğini düşünüyorum, çok fazlası teklif edilen bir durumdu bu. Hem kulübümüz için, hem benim için ekonomik anlamda çok büyük bir teklifti ama ben bu teklife bakmadım bile." cevabını verdi.


İlk hedefinin yüksek paralar kazanmaktan ziyade futbolda hedeflerine ulaşmak olduğunun altını çizen yetenekli futbolcu, "Ben buraya bazı hedefler ve bazı isteklerle geldim. Buradaki sevgiyi gördüm ve ilk günden beri çok iyi ağırlıyorlar beni insanlar. Burada kendime belli hedefler koydum, takımla beraber ulaşmak istediğim hedefler var. Bunları yarıda bırakıp gitmek istemedim. Hem bireysel hedeflerim var, hem takımla hedeflerimiz var. Bunlara ulaşmadan burayı da bırakmayacağım. Umarım her şey yolunda gider ve bu kulübün tarihine katkıda bulunabiliriz hep birlikte. İşimizi yapmaya devam edeceğiz ve her şeyin iyi gitmesini diliyorum hepimiz için." şeklinde konuştu.

LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI

UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile eşleştiklerinin hatırlatılması üzerine Nani, çok iyi bir takımla karşılaşacaklarını belirterek, "Ama bizim Avrupa Ligi'nde önemli hedeflerimiz var. Gidebildiğimiz en ileri noktaya gitmek istiyoruz Avrupa Ligi'nde. Şu ana kadar iyi bir iş çıkardık ama daha iyisini yapabileceğimizi de biliyoruz. Bu anlamda Avrupa Ligi'nde yolumuza devam etmemiz açısından bu karşılaşma gerçekten çok önemli. Sadece turu geçmek için değil, bize güven kazandırması açısından da çok önemli turnuvanın kalan kısmı için. Ligde de güvenimizi arttırmamız için son derece önemli iki karşılaşma olacak. Hep iyiye giderek, üstüne katarak yolumuza devam ediyoruz. Art arda galibiyetlerle kendi güvenimizi arttırıyoruz. Takım halinde de daha iyi bir performans ortaya koyuyoruz bu dönemde. Hedefimiz kazanmak olacak o karşılaşmalarda." diye konuştu.

TARAFTARLARA MESAJ

Fenerbahçeli futbolcu Nani, kendisine yoğun ilgi gösteren sarı lacivertli futbolseverlere de mesaj gönderdi. Bugüne kadar kendisine gösterdikleri ilgi ve sevgiden dolayı taraftarlara teşekkür eden Portekizli futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ama sadece bana değil tabi ki, takımımıza vermiş oldukları destek gerçekten son derece önemli bizim için. Her maç yanımızda oluyorlar, her maç bize olan desteklerini fazlasıyla gösteriyorlar. Biz de onların bu desteğiyle kendimize daha çok güç bulup, en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.

Onları mutlu edebilmek, stattan ayrıldıklarında onları evlerine mutlu gönderebilmek için hep galip gelmek istiyoruz. Her maçta son dakikaya kadar mücadele edeceğiz, bugüne kadar yaptığımız gibi. Hedeflerimiz var ve bu hedefler için birlikte mücadele edeceğiz. Çünkü sezon sonunda o büyük kutlamaları onlarla birlikte yapmak istiyorum ben. Onlarla bir kutlama anını yaşamayı çok istiyorum. Onların bize verdiği destek, sonsuz ve bu desteğe karşılık vermemiz gerekiyor."